Plavanje

Supanje je vedno bolj priljubljena aktivnost na vodi, ki je zelo zabavna in sproščujoča. Zanjo ne potrebujete nobenega posebnega predznanja in posebnih naprav, le primerno opremo – to je deska oziroma sup in veslo.

Sup je veliko večja investicija kot na primer nakup športnih copatov. Zato je njegov nakup pomembna odločitev, predvsem pa je dobro vedeti, kaj iskati. Če je nakup supa vaša velika želja, ne spreglejte naše pestre ponudbe modelov različnih blagovnih znamk.

Shark Air Degree Yellow

Shark Sups je blagovna znamka, ki že vrsto let izdeluje odlične sup deske. Če iščete najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, je Shark Air Degree Yellow zagotovo prva izbira. Gre za napihljivo desko debeline 15 cm, ki jo za lažje potovanje lahko praktično pospravite v torbo.

Sup deska brez problema zdrži težo uporabnika do 80 kg. Čeprav je izdelana z enoslojno tehnologijo, ki je nekoliko bolj občutljiva, pa gre za visokokakovostni sup preverjenega proizvajalca. Ta ne izdeluje le odličnih supov, ampak vam zanje zagotavljajo tudi 2 leti garancije.

S tem supom boste poletnim počitniškim aktivnostim dali novo dimenzijo. Ker mnogi veslajo tudi v sedečem položaju, boste poleg supa dobili še aluminijasto veslo, na katerega lahko namestite možnost še dodatne lopate. Tako dobite preprosto kajak veslo, s katerim je veslanje še bistveno lažje.

Shark Touring

Sup Shark Touring vas bo navdušil s svojimi lastnostmi. Gre za posebno potovalno desko, ki se jo bodo razveselili vsi tisti, ki želite preveslati tudi večje razdalje, pri čemer bo vaš najboljši asistent delno karbonsko veslo.

Sup deska je nekoliko daljša in ožja od družinskih desk, zato je tudi hitrejša. Primerna je za težje in večje veslače, ki jo bodo tudi lažje obvladovali. Nanjo pa lahko naložite še dodatno opremo in pripomočke za piknik v sosednjem zalivu. Ker je nekoliko ožja, je manj stabilna in primerna za vse tiste, ki še niso dovolj vešči in si ne zaupajo dovolj, da bi si kupili ožjo desko.

Seveda je sup deska Shark Touring izdelana po posebni Shark Fusion tehnologiji, pri kateri se za spajanje posameznih plasti uporablja vulkanizacija. Zaradi kvalitete materiala se deska ne upogiba, dodatna nedrseča in udobna EVA podlaga pa nudi najboljšo oporo vašim nogam, zato je ta sup najboljša izbira za daljše podvige.

Firefly iSUP 300 Com

Potem ko boste preizkusili sup desko Firefly iSUP 300 Com, boste kmalu ugotovili, da je to lahko vaš odličen sopotnik na vodi. Sup je napihljiv in izdelan iz dvoslojne PVC konstrukcije, ki zagotavlja največjo oporo in stabilnost pri veslanju.

Največja dovoljena teža uporabnika je 130 kg, pri čemer vam nudi dovolj prostora, da nanjo naložite otroka ali dodatno opremo. Celoten komplet sestavljajo štiridelno veslo, varnostna vrvica, smernik in dvosmerna tlačilka. Z njo boste napihljiv sup napihnili hitro in enostavno, prav tako pa ga boste po uporabi z lahkoto pospravili v priročno torbo.

Firefly iSUP 200 II

Nepozabno dogodivščino na vodi boste v vročih poletnih dneh doživeli, če si boste izbrali sup desko Firefly iSUP 200 II. Ta vas bo hitro prepričala s svojimi lastnostmi in postala nepogrešljiv element vašega dopustovanja na morju.

Ta kakovosten napihljiv sup je garancija za obilno mero zabave in adrenalina, saj je izdelan iz najbolj kakovostne enoslojne PVC konstrukcije, ki nudi najboljšo oporo za vaše noge. Primeren je tudi za težje uporabnike, ki tehtajo do 100 kg. Ker pa je nekoliko krajši, ne dosega velikih hitrostih in je lahko obvladljiv tudi vsem tistim, ki na supu še niso toliko samozavestni.

V kompletu boste poleg napihljivega supa dobili še veslo, vrvico, smernik in dvosmerno tlačilko, ki vam nudi hitro in enostavno polnjenje. Za takrat, ko ga ne potrebujete, pa ga enostavno pospravite v priloženo torbo.

Z Intersportom do razburljivih podvigov na supu!

Preživljanje dopusta ob morju že dolgo ni več le poležavanje na plaži, ampak ga skušamo ljudje preživeti čim bolj aktivno. Zato ni nič presenetljivega, da tudi supanje postaja vedno bolj priljubljeno. Če razmišljate o tem, da bi se pridružili vsem adrenalinskim navdušencem na vodi, je sedaj pravi čas, da začnete razmišljati o njegovem nakupu. Zato ne odlašajte in pobrskajte v široki ponudbi Intersporta!