Moški fitnes copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  

Moški fitnes copati

Vadba v telovadnici, med katero prištevamo fitnes, aerobiko, nekatere borilne veščine, zumbo, kettle bells, boot camp, crossfit in še nekatere druge sodobne oblike, je iz leta v leto bolj priljubljena. Za tovrstno telesno aktivnost se odloča vse več športnih navdušencev. Takšna vadba je zanimiva predvsem zaradi vsestransko pozitivnih učinkov, poleg tega pa jo je možno prilagoditi tudi delovnim in drugim vsakodnevnim obveznostim.

Seveda trening v telovadnici zahteva tudi nekoliko drugačne copate. Predvsem lastniki fitnes centrov ne bodo veseli, če jih boste obiskali v obutvi, s katero se sprehajate, tečete in skačete zunaj. Velja temeljno pravilo, da je za fitnes treba imeti poseben par copatov, ki jih uporabljate le v zaprtih prostorih.

Fitnes obutev

Večina vodilnih proizvajalcev športnih copat ponuja posebne copate namenjene fitness vadbi. Superge za fitnes so opremljene s podplatom, ki omogočajo dobro blaženje, na primer pri vadbah, ki vsebujejo veliko poskokov, menjav ritma in položajev, in imajo odličen oprijem. V zadnjem času se pojavljajo podplati, ki stopalu omogočajo čimbolj naravno gibanje. Poleg tega pa so fitnes copati izdelani iz sodobnih materialov, ki jim zagotavljajo nizko težo in zračnost. Precej modelov je tudi nekoliko višjih in omogočajo dodatno oporo gležnjev. Ob vsem tem pa proizvajalci mislijo tudi na dizajn in obliko. Fitnes copati so odlični primeri sodobnega športnega oblikovanja, v navezi z atraktivnimi barvnimi kombinacijami bi jih brez težav uvrstili tudi v kakšno zbirko odličnih primerkov industrijskega oblikovanja.

 

 

 

 

 

 

Nalaganje…