Električna kolesa

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

13 izdelkov

24   60  

13 izdelkov

24   60  

Z električnimi kolesi se lahko odpravite na najbolj zahtevne kolesarske ture

Čeprav so električna kolesa na trgu koles razmeroma zelo dolgo, pa je njihov velik razmah opazen predvsem v zadnjem desetletju. Izkazalo se je, da so lahko odlično prevozno sredstvo, kljub baterijam pa tudi odličen način rekreacije.

Čeprav se marsikomu zdi elektriano kolo potuha in stran vržen denar, pa je še posebej primeren za starejše in manj vzdržljive ljudi, ki jim je vožnja navkreber prevelik izziv. Če je kolo električno, uporabniku omogoča, da določen del poti prekolesari, ko pa se znajde pred klancem, pa mu pride prav pomoč vgrajene baterije.

Prednosti električnega kolesa

Verjetno vam je jasno, da se električno kolo ne vozi samo, ampak je potrebno vložiti tudi nekaj truda. Zmogljive baterije in kakovostna kolesarska oprema vam omogočajo, da lahko z njimi naredite tudi kolesarske ture do 100 km, zato ni nič presenetljivega, da je električno žensko kolo vse bolj priljubljeno. Na ta način je vožnja v dvoje bistveno bolj prijetna in zabavna.

Na tem mestu bi poudarili, da je električno kolo primerno za vse starostne skupine, vključno z otroci. Prav ste prebrali, na voljo vam je tudi otroško električno kolo, ki vašim najmlajšim družinskim članom omogoča, da se vam priključijo tudi na nekoliko daljšem kolesarskem izletu.

Vrste električnih koles

Podobno kot je na trgu ogromno različnih vrst koles, lahko danes naletite tudi na pestro ponudbo električnih koles. Povsem logično je, da boste v tej kategoriji naleteli posebej na ženska kolesa in moška kolesa, prav tako pa se razlikujejo tudi glede na vrsto terena in njihov namen.

Med najbolj priljubljenimi so zagotovo gorska in treking električna kolesa. Še posebej treking električno kolo se je izkazalo za zelo praktično in vsestransko uporabno. Z njim se lahko vozite po asfaltu, kot tudi po utrjenih makadamskih poteh, zato je odlična rešitev tudi za vsakodnevni prevoz na delo. Električno treking kolo pa lahko vzamete s seboj tudi na dopust ali se odločite za pravo kolesarsko potepanje.

Nalaganje…