Moške kratke hlače

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 409

24   60  

Izdelki 1-24 od 409

24   60  

Moške kratke hlače so prava izbira za vse priložnosti

Glede na letni čas, se oblačila med seboj močno razlikujejo. Razlike v temperaturi so tiste, ki določajo, kaj bomo oblekli poleti ali pa pozimi. Za poletje so primernejša lahkotnejša oblačila, medtem ko je potrebno pozimi poskrbeti za dodatni toploto.

Za moška oblačila, ki so primerna za poletje so značilni kratki rokavi, kratke hlačnice in izbira materialov, ki se hitro sušijo in ne povzročajo razvoja bakterij in s tem neprijetnih vonjav.

Moške kratke hlače so primerne za različne športne aktivnosti

Med najbolj priljubljenimi poltenimi oblačili za moške so zagotovo kratke hlače. Te niso namenjene le vsakodnevnim opravkom, ampak so obvezen del opreme številnih športnih panog. Med najbolj priljubljenimi so igre z žogo, tek, fitnes in pohodništvo.

Za moške kratke hlače, ki so namenjene različnim športnim panogam, je ključnega pomena, da so dovolj udobne. Kratke hlače za tek nikakor ne morejo biti enake tistim za igranje nogometa. Prav tako pa je potrebno biti pozoren na izbiro materialov glede na to, za katero športno panogo jih izbiramo.

Kratke hlače so izdelane iz različnih materialov

Izbira primernega materiala za moške kratke hlače je zelo pomembna. Danes so nam na voljo klasične bombažne hlače, ki so primerne za številne prostočasne aktivnosti. Če pa iščete kratke hlače za resne treninge, potem vam priporočamo hitro sušeče materiale, kot je na primer poliester.

Ta poskrbi, da tudi med vadbo ostane suhi in je vadba zato bolj udobna. Nekateri modeli moških kratkih hlač imajo tudi všite pajkice, ki zagotavljajo kompresijski učinek. Z dodatnim elastanom pa postanejo to odlična izbira za tek.

Priznane blagovne znamke kratkih hlač so zagotovilo za kvaliteto

Izbira pravih kratkih hlač je danes dokaj težka odločitev, saj je na voljo veliko različnih modelov in blagovnih znamk. Moške Adidas kratke hlače že od nekdaj slovijo po svoji kvaliteti in ne samo po svojem značilnem znaku.

Podobno velja tudi za Nike kratke hlače. Njihovih modelov bodo veseli predvsem tisti, ki aktivno ali rekreativno igrate košarko. Košarkarske kratke hlače z nekoliko daljšimi hlačnicami so danes pravi modni hit.

Izbira pohodniških kratkih hlač zahteva posebno pozornost

Nekoliko bolj premišljen nakup pa zahtevajo moške kratke hlače, ki so namenjene pohodništvu. Te se že na prvi pogled razlikujejo od ostali kratkih hlač.

Kratke hlače za pohodništvo nudijo izjemno odpornost. Običajno so izdelane iz tkanine, ki je obdelana z vodoodbojno površino. Raztezni material ma zagotavlja največjo svobodo gibanja.

Nalaganje…