Head

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 131

24   60  
 1. Head REBELS RACING BACKPACK S, nahrbtnik smučarski, črna

  1 barva

  Head REBELS RACING BACKPACK S, nahrbtnik smučarski, črna
  79,99 € 99,99 €
  i
  Prejšnja cena: 79,99 €
 2. Head RACHEL, ženska smučarska čelada, siva

  1 barva

  Head RACHEL, ženska smučarska čelada, siva
  146,99 € 209,99 €
  i
  Prejšnja cena: 167,99 €

Izdelki 1-24 od 131

24   60  

K športnim uspehom pripomore kvalitetna športna oprema

Blagovna znamka Head že dolga leta izdeluje izvrstne pripomočke, ki se uporabljajo pri različnih športih. Največ ljudi jih pozna zaradi odlične opreme za tenis, na katero prisegajo tudi profesionalni igralci. Head poleg tega proizvaja tudi smuči in ostalo smučarsko opremo, ljubitelji kolesarjenja pa lahko izbirajo med njihovimi gorskimi in cestnimi kolesi.

Ljubitelji tenisa obožujejo artikle Head

Vsak igralec tenisa ve, da so za dobro odigrano igro obvezni teniški copati Head, saj igralcu omogočajo dober oprijem na podlago teniškega igrišča. Copati za tenis Head so izdelani le iz najboljših materialov in igralcu zagotavljajo tudi varnost, saj so izdelani izrecno za igranje tenisa, kar pomeni, da so popolnoma prilagojeni za gibanje med igro.

Osnovna oprema je seveda poleg teniških copat, teniški lopar Head, s katerim bo vsak igralec tenisa zagotovo zadovoljen. Če smo začetniki in nam manjka celotna oprema za tenis, se lahko odpravimo v prodajalne Intersporta, kjer nam bo usposobljeno osebje pomagalo, da bomo izbrali izdelke, ki bodo popolni za naše potrebe iz za naše poznavanje tenisa. Popolni opremi seveda ne smejo manjkati teniške žogice in torba Head, v katero bomo pospravili vso potrebno opremo za igro.

Smučanje s kvalitetnimi smučmi

Za hitro in varno smučanje si lahko smučarji v Intersportu izberejo celoten komplet smuči, pancerjev in palic. Smuči Head lahko trenutno dobite po izjemno ugodni ceni, saj so njihovi starejši izdelki pred začetkom nove sezone precej znižani. Z njimi boste odlično smučali, saj imajo s titanom ojačane stranice, kar vam bo omogočalo nadzorovano in hitro smučanje. Pri smučanju bomo seveda uporabljali tudi smučarske palice Head, ki se morajo popolnoma prilegati vaši višini.

S smučmi Head se bodo lepo ujeli tudi smučarski čevlji Head, ki so idealni tudi za tiste, ki imajo širšo nogo in stopala. Njihovo udobje je njihova glavna prednost, ki ji zagotavlja precejšnjo prednost pred ostalimi blagovnimi znamkami.

Kolesarjenje bo postalo še večji užitek

Kolesarjenje postaja vse bolj priljubljeno tudi med Slovenci. Če bi se radi tudi vi preizkusili v temu odličnemu športu, ki bo razmigal vaše celotno telo, vam blagovna znamka Head lahko priskoči na pomoč. Če smo ljubitelji cestne vožnje, si bomo kupili cestno kolo Head, s katerim bomo brez težav premagovali tudi večje naklone.

Ljubitelji gora pa bodo zagotovo izbrali gorsko kolo Head, ki je odlično za razgiban teren, ki ga nudi hribovje in gorske poti. V kolikor nimamo izkušenj z nakupovanjem kolesa, nam bodo prodajalci v Intersportu znali pomagati in nas bodo vodili do najboljše izbire za naše potrebe. Njihovo ponudbo si lahko predhodno ogledate tudi na spletu in se tako v trgovino odpravite bolj pripravljeni ali pa izdelek enostavno naročite preko spleta.

 

Nalaganje…