Tenis

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 642

24   60  

Izdelki 1-24 od 642

24   60  

Tenis

Tenis je tradicionalno eden izmed globalno najbolj priljubljenih športom. To je šport, s katerim se otroci lahko začnejo ukvarjati pri petih letih, veterani pa lahko vztrajajo tudi krepko po osemdesetem letu starosti. Vse pa poleg ljubezni do belega športa združuje tudi navdušenje nad največjimi mojstri, kot so Roger Federer, Rafael Nadal in Novak Đoković.

Lopar

Lopar je seveda najpomembnejši teniški rekvizit. Sodobni loparji tudi rekreativcem omogočajo razmeroma enostavno igranje, jim odpuščajo napake in jim zagotavljajo nekaj dodatne moči. Pomembno je le najti lopar, ki je primeren za nivo znanja in telesne predispozicije uporabnika. Tako imajo dobri rekreativci drugačne loparje kot začetniki in otroci. Poleg tega je pomembno lopar opremiti tudi s primerno struno, s pomočjo katere ga lahko prilagodimo svojim željam in potrebam.

Žogice

Brez žogic seveda ni teniške partije. Ponavadi so na voljo v plastenkah, v katerih so pakirane tri ali štiri žogice. V Intersportu ponujamo žogice vseh glavnih proizvajalcev, poleg tega pa tudi posebne nekoliko mehkejše žogice za otroke.

Oblačila in obutev

Seveda je tenis eden izmed najbolj modnih športov. Vsi glavni proizvajalci nekajkrat na leto predstavijo nove kolekcije oblačil in obutve, ki jih predstavljajo njihovi glavni ambasadorji. Sodobna teniška oblačila so izdelana iz materialov, ki se hitro sušijo in dobro odvajajo vlago. Copati pa ponujajo dober oprijem, blaženje in stabilnost. Glede na to, da v naših krajih v glavnem igramo na pesku, so nekateri modeli opremljeni s profilom, ki je prilagojen za to igralno površino. Ker se tenis  večinoma igra v poletnih mesecih, ne pozabite za primerno zaščito pred soncem: kape, šilti in krema za sončenje. 

Tobre in ostala dodatna oprema

Glede na to, da so teniški loparji rekviziti razmeroma netipičnih dimenzij, so proizvajalci zasnovali posebne torbe, v katere je možno spraviti od 3 do 12 loparjev. Nekatere pa ponujajo tudi termično izolirane predale. Ko tenis postane vaša redna vadba, boste potrebovali tudi gripe, strune in druge dodatke.

 

Nalaganje…