Nogomet

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 568

24   60  

Izdelki 1-24 od 568

24   60  

Nogomet

Nogomet je več kot šport. Je gibanje. Je kultura. Je filozofija. Je način življenja. Je lepa igra. In je najpomembnejša postranska stvar na svetu. Liga prvakov, evropsko in svetovno prvenstvo so vedno znova nogometne predstave v živo, ki privabijo milijone navijačev po vsem svetu. Po globalni priljubljenosti je nogomet med vsemi športi v povsem svoji ligi. Igrajo in gledajo ga stari in mladi, ki izkoristijo vsako priložnost, da se oblečejo v nogometni dres svojega najljubšega kluba in nogometaša.

Oprema za nogomet

Nogomet je šport, za katerega pravzaprav ne potrebuješ veliko. V najbolj osnovni različici zadostujejo že nogometna žoga, nekaj prijateljev ter karkoli je podobno nogometnemu igrišču in golu. A tisti, ki se z nogometom ukvarjajo nekoliko bolj zares, vendarle vedo, da je potrebne nekaj več opreme. Nogometni čevlji so v današnjem nogometu postali prava mala znanost. Razlikujejo se glede na podlago, kjer ločimo čevlje za travo, mehko podlago, umetno travo in gladke površine oz. dvoranski nogomet. Vratarji pa podobno pozornost posvečajo izbiri rokavic, ki jim zagotavljajo dober oprijem. Vsi skupaj po potrebujejo še ščitnike, ki jih varujejo pred poškodbami, ob koncu treninga se oblečejo v trenirke

Vso svojo opremo pa spravijo v športne torbe, ki so prilagojene nogometni uporabi. Vse to je seveda na voljo v spletni trgovini Intersport.

Nalaganje…