Otroški tekaški copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 135

24   60  

Izdelki 1-24 od 135

24   60  

Otroški tekaški copati

Tek je eno izmed najbolj naravnih gibanj. Dokaz za to je tudi dejstvo, da otroci raje tečejo kot hodijo. Tega se zavedajo vsi vodilni svetovni proizvajalci, ki vsako leto predstavijo številne nove tehnologije in modele, ki so na voljo tudi v otroških izpeljankah.

Urbani fenomen

Otroški tekaški copati so ob vsem tem postali tudi pomemben kos garderobe. Otroci tudi po vsakodnevnih opravkih najraje hodijo v tekaških copatih. Med najbolj priljubljenimi so zagotovo tekaški copati Nike, ki so se razvili v pravi urbani mit. Podobno velja tudi za tekaške copate adidas. Tekaški copati Salomon so med najboljšimi za tek po gozdnih in gorskih stezicah in predstavljajo vrhunec ponudbe tako imenovanih trail copat. Tekaški copati Mizuno so znani po svoji tipično japonski inženirski zasnovi. Potem so tukaj tudi otroški tekaški copati Pro Touch, ki prepričajo s sodobno zasnovo in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Copati za različne podlage

Seveda se copati razlikujejo tudi glede podlage, na katerih jih bomo uporabljali. Copati za tek po asfaltu imajo bolj gladek podplat, ki je izdelan iz kakovostne gume, ki na gladkih urbanih površinah zagotavljajo optimalen oprijem. Precej drugačni so tako imenovani trail copati, ki se ponašajo z bolj profiliranim podplatom in tudi sicer je njihova zasnova bolj robustna in trpežna. V spletni prodajalni Intersport so na voljo številne različice  otroških superg večine najbolj prepoznavnih blagovnih znamk.

Nalaganje…