Pohodne hlače

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 386

24   60  

Izdelki 1-24 od 386

24   60  

V hribe odidite z vrhunsko krojenimi pohodniškimi hlačami

Če ste redni obiskovalec gora, verjetno tja ne hodite v navadnih klasičnih hlačah, ki jih sicer nosite v prostem času. Prav tako na sebi praviloma ne nosite jakne, ki jo nadenete, preden se odpeljete v službo. Za takšne namene je treba nositi prav posebna pohodniška oblačila, kjer imajo ravno hlače precej pomembno vlogo.

Pohodniške hlače so lahko univerzalne, prav tako lahko kupite takšne, ki so posebej izdelane za ženske, moške pa tudi za otroke. Če želite nositi najbolj udobne, potem posezite po proizvajalcih takšnih oblačil, ki so poznani po svoji kakovosti. Med njimi zagotovo prednjači tudi znamka Icepeak, za katero ste zagotovo že uspeli slišati ali pa celo nosite kakšen kos oblačila, na katerem je zapisano njeno ime.

Ne nazadnje naj bodo hlače za pohod tudi lepega videza

Pohodne hlače pa vas bodo zagotovo še bolj navduševale, če ne bodo narejene samo iz odličnih materialov, ki kljubujejo tudi manj ugodnim pogojem v hribih, temveč bodo tudi moderne in prijetnega videza. Izberite takšne, ki so obarvane z vašim najljubšim odtenkom.

In če se vrnemo nazaj k enemu od daleč najboljših proizvajalcev oblačil za hribe na sploh, torej k znamki Icepeak, naj omenimo, da ima na voljo tako moške pohodne hlače kot tudi ženske pohodne hlače. Kako izgledajo, iz česa so izdelane in s čim predvsem se ponašajo, pa si lahko ogledate tudi v dobro založeni specializirani prodajalni z oblačili za hribe.

Icepeak pohodne hlače pa niso odlična izbira samo zaradi vrhunske kakovosti, temveč tudi zaradi sila dostopnih cen. Ne glede na to, ali boste nakupovali otroške pohodne hlače ali hlače za odrasle, vam znamka ponuja odlično razmerje med kakovostjo ter ceno.

Različna dolžina hlač za v hribe

V hribe lahko v resnici zaidemo v prav vsakem delu leta, vendar so razmere zagotovo daleč najboljše nekje avgusta. In ravno glede na vrsto letnega časa, je precej odvisna tudi izbira vrst oblačil. Medtem ko so zimske pohodne hlače primerna izbira za hladnejši čas, pa kratke pohodniške hlače lahko kraljujejo po planinah v poletnem času, čeprav se rado zgodi, da so tudi tedaj v hribih nekoliko nižje temperature. V vsakem primeru je torej dobro pri roki imeti tudi daljše hlače.

Tudi kratke pohodne hlače so v resnici lahko različnih dolžin. Na voljo so tudi tričetrtinske, na katere prisegajo številne predstavnice nežnejšega spola. Te lahko v hribih vidite opremljene tudi s sila moderno zasnovanimi pajkicami, ki so posebej narejene ravno za pohajkovanje po nekoliko višjih predelih.

Še en finalist med proizvajalci opreme za v gore

Čisto za konec pa izpostavljamo še eno blagovno znamko, ki ponuja odlična pohodniška oblačila, med drugim tudi pohodne hlače za vse generacije ter oba spola. To je Jack Wolfskin. Izpostavljamo enega od njegovih najbolje prodajalnih kosov, ki so po dostopni ceni na voljo tudi v spletni prodajalni.

Jack Wolfskin Activate Light Pants – ženske dolge pohodniške hlače

Tovrstne pohodne dolge hlače za ženske veljajo za daleč najbolj lahkotne iz kolekcije omenjene znamke. Odlične so torej za na pot, kjer šteje prav vsak gram. Odlično se torej lahko obnesejo zlasti pri dinamičnem pohodništvu oziroma na zahtevnejših terenih, kjer potrebujemo precej veliko mero svobode.

Tovrstne planinske hlače so narejene iz izjemno prožnega, elastičnega materiala, ki odlično diha. Dizajn oblačila je minimalističen, da lahko zagotovi torej dovolj nizko težo. Sicer pa se hlače odlično prilegajo ter ves čas dajejo izjemen občutek svobode, ki je pri gibanju še kako zelo potrebna. Učinkovito branijo pred dežjem in vetrom pa tudi pred vsemi manj ugodnimi vplivi vremena v gorah.

Nalaganje…