Moške kopalke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 57

24   60  

Izdelki 1-24 od 57

24   60  

S pravo izbiro moških kopalk do popolnega udobja na plaži in v vodi

Če primerjamo ženska in moška oblačila, se le ta med seboj zelo razlikujejo. Čeprav so si v določenih kosih oblačil morda še nekoliko podobna, pa so kopalke zagotovo tista kategorija oblačil, ki se med ženskami in moškimi močno razlikuje.

Pri tem pa ne mislimo zgolj nekoliko bolj živahnih in pisanih motivov pri ženskih modelih, ampak je razlika očitna tudi v kroju. Kopalke za moške sestavljajo le hlačke, medtem ko so ženski kroji lahko dvodelni ali pa enodelni, ki prekrivajo večji del telesa.

Različni kroji moških kopalk za trendovski izgled

Moške kopalke že dolgo niso več le kos oblačila, ki je namenjen le plavanju, ampak so postale pravi modni dodatek. Zato so nam danes na voljo različni stilski in modni izgledi moških kopalk v živahnih barvnih kombinacijah, zaradi katerih boste na plaži in v vodi zagotovo izstopali.

Ne glede na to, ali so kopalke moške ali ženske, je udobje ključnega pomena, ko je potrebno izbrati pravi kroj. Nekateri moški se bolje počutijo v vse bolj priljubljenih bokser kopalkah, medtem ko drugi še vedno prisegajo na klasične kopalke, ki jih sicer uporabljajo tudi aktivni plavalci. Tudi, ko so kopalke moške, pa je ključnega pomena, da so izdelane iz trpežnega poliamida in elastana, zaradi katerega so moške kopalke odporne tudi na klor v bazenu.

Moške kopalke različnih blagovnih znamk

Poleg različnih krojev kopalk, pa lahko moški izbirate tudi med različnimi blagovnimi znamkami. Med najbolj priljubljenimi so zagotovo Adidas kopalke, ki vas bodo navdušile s svojo dolgotrajnostjo in trpežnostjo. Izbirate pa lahko med najrazličnejšimi kroji, ki so primerni prav za vse okuse in zadovoljijo tudi najbolj zahtevne plavalce.

Podobno velja za Nike kopalke. Te so prav tako izdelane iz materialov, ki se hitro sušijo. Na otip so mehke, elastične in udobne, zato v njih ne boste imeli občutka omejenosti in tesnosti. Notranja vrvica v pasu omogoča boljšo regulacijo, zato vam nudijo maksimalno udobje in brezskrbno plavanje.

Nalaganje…