Salomon

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 253

24   60  

Izdelki 1-24 od 253

24   60  

Salomon svoje izdelke prodaja kar v štiridesetih državah

Blagovna znamka Salomon je najprej asociacija na vrhunske smuči, po drugi strani znamko in njene izdelke odlično poznajo vsi ljubitelji trekinga, plezanja in ostalih športnih avantur. Smuči Salomon po belih strminah pri svojih smučarskih podvigih uporabljajo svetovno priznani smučarji. Ljubitelje smučanja pogosto spremljajo še smučarski čevlji Salomon in čelada Salomon.

Smuči Salomon in drugi izdelki Salomon se danes prodajajo v vsaj štiridesetih državah. Med najbolje prodajanimi artikli so tudi tekaški copati Salomon, na primer Salomon Speedcross, Salomon Sense ride in Salomon Xa.

Salomon obutev

Salomon superge za tek so pogosta izbira rekreativnih pa tudi profesionalnih tekačev. Superge za tek svetovno priznane blagovne znamke so zasnovane tudi za najzahtevnejše terene. Tekaške superge Salomon v številnih različicah so vam na voljo v prodajalnah Intersport.

Za obutev Salomon se odločajo tudi strastni ljubitelji pohodništva. Salomon pohodni čevlji so odlična izbira za vse, ki med hribolazenjem želite biti opremljeni z najudobnejšo obutvijo. Na voljo so vam nizki, srednji in visoki pohodniški čevlji Salomon. Poleg bo zelo dobro pristajala še pohodna jakna Salomon, ki vam je v spletni prodajalni Intersport na voljo po ugodnejši ceni.

Salomonova vrhunska oblačila za teren

Salomonovi kupci ne posegajo zgolj po vrhunskih smučeh in čevljih za različne športne aktivnosti, temveč tudi po odličnih oblačilih za teren. Salomonova pohodna oblačila so zasnovana po zadnjih smernicah. So izjemno funkcionalna, obenem pa so tudi zelo lepega ter privlačnega videza.

V prodajalnah Intersport so vam na voljo Salomonove pohodniške hlače, jakne, majice in še drugi številni kosi pohodniških oblačil.

Nalaganje…