Moški košarkarski copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 28

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 28

Stran
24   60  

V torbi vsakega košarkarja so košarkarski copati

Kakorkoli pogledamo, slovenska košarka je zakon. In to ne le po zaslugi Gorana Dragiča in Luke Dončiča. Pravzaprav smo v vsakem obdobju imeli nekaj zvenečih imen, ki so otroke in mladino spodbudili k igranju tega zanimivega, dinamičnega in vsesplošno priljubljenega športa. Zato si je marsikateri oče, ko je zbiral športno aktivnost za svojega sina, dejal: Košarkar naj bo!

Kakovostni copati za košarko 

Za košarko v resnici ne potrebujemo veliko - najpomembnejša je skupina prijateljev, igrišče, žoga in dobre superge. Kakovostna košarkarska obutev je eden izmed glavnih pogojev za igranje košarke. Včasih je veljalo pravilo, da košarkarji igrajo v visokih copatih, ki varujejo njihove gležnje. Tudi danes večina proizvajalcev še vedno ponuja visoke in polvisoke modele. Res pa je, da tudi nekateri najboljši igralci igrajo v nizkih copatih. Vendar je potrebno upoštevati, da imajo stopala že utrjena in za seboj precej košarkarske kilometrine. Zelo pomemben je podplat, ki mora omogočati dober oprijem na gladkih igralnih površinah. Prav tako pomembno je blaženje, ki omili sile, ki nastajajo pri skokih in pristankih na tla. Seveda morajo copati za košarko nuditi tudi izdatno mero bočne stabilnosti, saj je le na ta način možno preživeti hitre štarte, dinamično in aktivno gibanje ter nenadna zaustavljanja na igrišču.

V spletni prodajalni Intersport boste našli izdelke svetovno priznanih znamk. Med priljubljenimi modeli pa so tudi številni, ki so nastali v sodelovanju s košarkarskimi super zvezdniki ali pa so opremljeni s ključnimi tehnologijami znamk: Jordan Superfly, Nike Kyrie,adidas Dame, Nike Hyperdunk, adidas Marquee Boost, Nike Zoom in številni drugi.

 

Nalaganje…