Kopalke in kopalne hlače

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 564

24   60  
 1. Speedo PLMT ASHT AM, kopalke m.box, črna

  4 barve

  Speedo PLMT ASHT AM, kopalke m.box, črna
  26,59 € 37,99 €
  i
  Prejšnja cena: 30,39 €
 2. Speedo MEDLEY LOGO ASHT AM, kopalke m.box, črna

  4 barve

  Speedo MEDLEY LOGO ASHT AM, kopalke m.box, črna
  27,19 € 33,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,79 €

Izdelki 1-24 od 564

24   60  

Pri izbiri kopalk ali kopalnih hlač bodite pozorni tudi na proizvajalca

Ko odhajamo na morje ali kam drugam na kopanje, s seboj vedno vzamemo kopalke oziroma kopalne hlače. Te nam morajo biti dovolj udobne oziroma ravno prav velike ter izdelane iz primernih materialov. Moške kopalne hlače se na videz pa tudi po zasnovi precej razlikujejo od kopalne opreme, ki je namenjena predstavnicam nežnejšega spola. A tako ženske kopalne hlače ali kopalke kot moška kopalna oprema mora biti dovolj kakovostna. To je precej odvisno od proizvajalca oziroma blagovne znamke.

Izjemno priljubljene so Adidas kopalke, ki so zasnovane za vse generacije in oba spola. Med bogato ponudbo Adidasovih kopalk lahko najdete tudi nadvse prikupne otroške kopalke.

Kaj najbolj odlikuje Adidas kopalke in kopalne hlače

Kopalke in kopalne hlače Adidas se ne odlikujejo samo po izjemno lepem dizajnu, temveč tudi po kakovostnih materialih. Vsi, ki ste kdaj koli kupili kopalno opremo tovrstne znamke, veste povedati, da vam je odlično služila vrsto sezon.

Obutev in osnovna oprema za na plažo

Odhod na morje še zdaleč ne narekuje samo primernih kopalk, temveč vas mora zanimati še druga kopalna oprema. Ne nazadnje je ključnega pomena tudi kopalna obutev. Čeprav nekateri najraje plavate kar bosonogi, drugi tega nikakor ne zmorejo. Na voljo je tudi prav posebna obutev iz neoprena, ki se v vodi še posebej dobro odreže.

Ko boste prišli iz vode premočeni in premraženi, vas bodo pocrkljale kopalne brisače, legli pa boste na ravno prav velike kakovostno zasnovane plažne blazine.

Nalaganje…