Otroške kopalke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 148

24   60  

Izdelki 1-24 od 148

24   60  

S kakovostnimi otroškimi kopalkami poskrbite za brezskrbno igro v vodi in ob njej

Poletna otroška oblačila, ki jih nikakor ne smemo pustiti doma, ko se odpravljamo na morje, so zagotovo kakovostne kopalke. V njih otroci preživijo večji del dneva v morju in ob njem, zato je pomembno, da so kakovostne in udobne.

K udobju bistveno pripomore primerna velikost kopalk. Čeprav je večina krojev elastičnih, je pomembno, da so otroške kopalke ravno prav velike. Premajhne bodo otroka tiščale, če pa boste izbrali prevelike, mu bodo pri kopanju nenehno lezle dol.

S pestro izbiro fantovskih kopalk bodo dečki in najstniki vedno IN

Če so do nedavnega v ponudbi fantovskih kopalk prevladovali le klasični kroji, pa je danes njihova izbira veliko bolj široka. Fantovske kopalke so postale izjemno modne, zanimivi potiski in pisane barvne kombinacije pa poskrbijo za atraktiven videz.

Posamezni kroji se razlikujejo že na prvi pogled. Poleg klasičnih kopalk, so trenutno med najbolj priljubljenimi kopalne hlače in kopalke boksarice.

Z različnimi dekliškimi kopalkami poskrbite za neomejeno svobodo gibanja

Tudi ponudba dekliških kopalk prav nič ne zaostaja za fantovskimi. Največja razlika med njimi pa je zagotovo ta, da so dekletom na voljo enodelne in dvodelne kopalke. Kot že ime pove, so enodelne izdelane le v enem kosu, medtem ko otroške dvodelne kopalke sestavljata nedrček in hlačke v različnih krojih.

Ne glede na to, je ključnega pomena, da se dekleta v kopalkah počutijo udobno in da pri dvodelnih krojih njihov nedrček nudi optimalno oporo prsim.

Nalaganje…