Plačilo

Nazaj na podporo

Načini plačila v spletni trgovini INTERSPORT

Načini plačila

Pogodba o nakupu oz. naročila se hranijo v elektronski obliki na strežniku in so na voljo v uporabniškem profilu uporabnika spletne trgovine INTERSPORT. Podatki o nakupu se hranijo za obdobje, ki je predvideno za hrambo tovrstnih podatkov, skladno z Zakonom in veljavnimi računovodskimi standardi.

Plačilne metode

Visa Mastercard Maestro diners club PayPal Apple Pay Pika Zlata Pika Zelena Plačilo po povzetju

  • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard, Diners,
    EuroCard, Visa in Maestro. Pri dostavi na dom je s kartico Diners možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si
  • Plačilo s plačilno (zeleno ali zlato) kartico Mercator Pika v enkratnem znesku (samo za registrirane uporabnike)
  • Plačilo preko plačilnega sistema PayPal
  • Plačilo preko aplikacije Apple Pay
  • Plačilo ob prevzemu v trgovini
  • Plačilo po povzetju

Spletno plačilo

V spletni trgovini INTERSPORT lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners ali preko plačilnega sistema PayPal. Pri dostavi na dom je s kartico Diners možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si

Plačilo je za registrirane uporabnike mogoče tudi s plačilno (zeleno ali zlato) kartico Mercator Pika v enkratnem znesku. Unovčenje pik ali nakupovanje na obroke s Pika kartico pri nakupu prek spletne trgovine ni mogoče.

Plačilo ob prevzemu

Ob prevzemu naročila v prodajalni INTERSPORT, lahko naročilo poravnate z gotovino, s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners ali z vašo Pika plačilno kartico. Ob prevzemu blaga z dostavo na dom, lahko nakup poravnate le z gotovino. Izjema so kolesa in fitnes naprave, za katere je potrebno predplačilo.V primeru naročila kolesa ali fitnes naprav (tekalne steze, sobnega kolesa, eliptičnega trenažerja, veslača...) plačilo ob povzetju ni mogoče. Plačilo v tem primeru opravite s kreditno kartico, plačilo pa je možno opraviti tudi po predračunu. V tem primeru v procesu nakupa izberite možnost plačila po povzetju, nato pa boste po oddanem naročilu iz spletne trgovine po elektronski pošti prejeli predračun z vsemi potrebnimi podatki. 
 

Zbiranje bonitetnih pik s Pika kartico

Imetniki Mercatorjeve Pika kartice lahko bonitetne pike zbirate tudi z nakupi v spletni trgovini.

  • V primeru prevzema spletnega naročila v prodajalni bonitetne pike pridobite ob predložitvi Pika kartice na blagajni ali pri plačilu s plačilno Pika kartico.
  • V primeru dostave na dom je bonitetne pike možno pridobiti le v primeru spletnega plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami, s PayPalom ali s plačilno kartico Pika. V tem primeru se po potrditvi naročila pokaže obvestilo za pripis pik, ki ga je treba potrditi. S potrditvijo boste preusmerjeni na prijavno stran za vpis v vaš profil Mercator, v katerem morate imeti shranjeno številko vaše Pika kartice. S prijavo v profil, v katerem je predhodno shranjena številka Pika kartice, se bo izvršil avtomatičen pripis pik. V primeru, da po potrditvi naročila niste izvedli koraka za pripis pik ali nimate ustvarjenega Mercator profila, v katerem je shranjena številka vaše Pika kartice, bonitetne pike ne bodo pripisane.

Naknaden pripis pik na Pika kartico ni možen.

Varnost spletne strani

Nakup v spletni trgovini INTERSPORT je varen. Za plačevanje v spletni trgovini INTERSPORT uporabljamo plačilni sistem WSPay, ki nudi najvišje standarde zaščite in zasebnosti podatkov, 3D zaščita pa zagotavlja varno plačevanje na spletu. Številke kreditnih kartic se ne hranijo, njihov vpis pa je zaščiten z enkripcijo. 
 
 

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

* Podatek, označen z zvezdico, je obvezen.

Z uporabo spletnega kontaktnega obrazca uporabnik spletne strani soglaša, da INTERSPORT ISI, d.o.o. uporabi posredovane osebne podatke za odgovor uporabniku (npr. ime in e-mail naslov, tel. št., ki jih uporabnik navede).

Več o tem

Nalaganje…