Plačilo

Nazaj na podporo

Načini plačila v spletni trgovini Intersport

Načini plačila

Pogodba o nakupu oz. naročila se hranijo v elektronski obliki na strežniku in so na voljo v uporabniškem profilu uporabnika spletne trgovine Intersport. Podatki o nakupu se hranijo za obdobje, ki je predvideno za hrambo tovrstnih podatkov, skladno z Zakonom in veljavnimi računovodskimi standardi.

Plačilne metode

Visa Mastercard Maestro diners club PayPal Apple Pay Plačilo po povzetju

  • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard, Diners,
    EuroCard, Visa, Maestro, American Express. S kartico Diners je možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si;
  • Plačilo preko plačilnega sistema Paypal;
  • Plačilo preko aplikacije Apple Pay
  • Plačilo ob prevzemu v trgovini.

Spletno plačilo

V spletni trgovini Intersport lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners, American Express ali pa preko plačilnega sistema Paypal. S kartico Diners je možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si

Plačilo ob prevzemu

Ob prevzemu naročila v prodajalni Intersport, lahko naročilo poravnate z gotovino, s plačilno Pika kartico ali s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners, American Express. Ob prevzemu blaga z dostavo na dom, lahko nakup poravnate samo z gotovino. Izjema so kolesa in fitnes naprave, za katere je potrebno predplačilo.V primeru naročila kolesa ali fitnes naprav (tekalne steze, sobnega kolesa, eliptičnega trenažerja in veslača) plačilo ob povzetju ni mogoče. Plačilo v tem primeru opravite s kreditno kartico, plačilo pa je možno opraviti tudi po predračunu. V tem primeru v procesu nakupa izberite možnost plačila po povzetju, nato pa boste po oddanem naročilu iz spletne trgovine po elektronski pošti prejeli predračun z vsemi potrebnimi podatki. 

Varnost spletne strani

Nakup v spletni trgovini Intersport je varen. Za plačevanje v spletni trgovini Intersport uporaljamo plačilni sistem WSpay, ki nudi najvišje standarde zaščite in zasebnosti podatkov, 3D zaščita pa zagotavlja varno plačevanje na spletu. Številke kreditnih kartic se ne hranijo, njihov vpis pa je zaščiten z enkripcijo. 
 

Načini plačila v času epidemije koronavirusa

Ker smo tudi v spletni trgovini uvedli dodatne preventivne ukrepe, je plačilo trenutno mogoče le s kreditnimi karticami ali pa preko plačilnega sistema Paypal. Plačilo z gotovino trenutno iz preventivnih razlogov ni možno.
 
 
 

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

* Podatek, označen z zvezdico, je obvezen.

Z uporabo spletnega kontaktnega obrazca uporabnik spletne strani soglaša, da INTERSPORT ISI, d.o.o. uporabi posredovane osebne podatke za odgovor uporabniku (npr. ime in e-mail naslov, tel. št., ki jih uporabnik navede).

Več o tem

Nalaganje…