Plačilo

Nazaj na podporo

Načini plačila v spletni trgovini Intersport

Načini plačila

Pogodba o nakupu oz. naročila se hranijo v elektronski obliki na strežniku in so na voljo v uporabniškem profilu uporabnika spletne trgovine Intersport. Podatki o nakupu se hranijo za obdobje, ki je predvideno za hrambo tovrstnih podatkov, skladno z Zakonom in veljavnimi računovodskimi standardi.

Plačilne metode payments-support
  • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard,
    EuroCard, Visa, Maestro, Diners;
  • Plačilo preko plačilnega sistema Paypal;
  • Plačilo ob prevzemu v trgovini.

Spletno plačilo

V spletni trgovini Intersport lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners ali pa preko plačilnega sistema Paypal.

Plačilo ob prevzemu

Ob prevzemu naročila v prodajalni Intersport, lahko naročilo poravnate za gotovino ali s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners. Ob prevzemu blaga z dostavo na dom, lahko nakup poravnate samo z gootovino. Izjema so kolesa za odrasle in fitnes naprave, za katere je potrebno predplačilo.

Varnost spletne strani

Nakup v spletni trgovini Intersport je varen. Za plačevanje v spletni trgovini Intersport uporaljamo plačilni sistem WSpay, ki nudi najvišje standarde zaščite in zasebnosti podatkov, 3D zaščita pa zagotavlja varno plačevanje na spletu. Številke kreditnih kartic se ne hranijo, njihov vpis pa je zaščiten z enkripcijo. 

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

Nalaganje…