Prosti čas

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 4974

24   60  

Izdelki 1-24 od 4974

24   60  

Prosti čas

V hitrem ritmu sodobnega sveta je prosti čas vedno pomembnejša vrednota. To je čas za druženje z družino in prijatelji, poleg tega pa je namenjen tudi uživanju, sprostitvi, polnjenju baterij in nabiranju energije za nove podvige. Prosti čas je izjemno obsežna kategorija, v katero poleg športnih aktivnosti spadajo še vse druge oblike aktivnosti od kulturnega udejstvovanja do potovanj in odkrivanja novih dežel in kultur.

Aktivni življenjski slog

Seveda tovrstni aktivni življenjski slog prinaša tudi poseben slog oblačenja. Za prostočasne aktivnosti potrebujemo udobna oblačila, ki so izdelana iz prijetnih materialov in zasnovana v krojih, ki omogočajo popolno svobodo gibanja. Številni proizvajalci namreč tudi svoja športna oblačila prilagajajo uporabi za prosti čas. Tako moški prisegajo na jopice s kapuco, majice s kratkimi rokavi in kratke hlače, zelo priljubljene pa so tudi dolge športne hlače, ki so lahko tudi sestavni del trenirke. Ženske pa se navdušujejo nad oblekicami, tunikami in jaknami, ki so kot ustvarjene za urbana pohajkovanja.

 

Ulični športni copat

Morda najbolj priljubljen kos urbanega sloga so športni copati oziroma superge. Ker je retro slog dobesedno na pohodu, je v zadnjih letih večina proizvajalcev spet začela izdelovati svoje največje uspešnice iz preteklosti. Poleg tega pa ponujajo tudi številne nove modele, ki so prilagojeni urbani uporabi. Ženske pa poleg superg prisegajo tudi na sandale in škornje, ki so lahko tudi izjemno atraktiven modni dodatek.

 

H2: Detajli, ki naredijo razliko

Ulični slog ustvarjajo tudi številni detajli, ki poudarjajo osebnost in slog. V to skupino spadajo sončna očala, ki so izjemno priljubljen modni dodatek. In seveda tudi torbe, ki imajo poleg uporabne tudi modno funkcijo. Otroci pa svoje nahrbtnike lahko uporabljajo bodisi kot šolske torbe bodisi kot torbe za športne in prostočasne aktivnosti. Vse sestavine sodobnega uličnega sloga pa so na voljo v spletni trgovini Intersport.

 

 

Nalaganje…