Plavanje

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 800

24   60  

Izdelki 1-24 od 800

24   60  

Plavanje

Ko premišljujemo o besedah, ki jih najtesneje povezujemo s poletjem, je plavanje povsem pri vrhu. Plavanje je športna aktivnost, ki vključuje izdatno mero zabave, užitka in osvežitve. Poleg tega spada med telesu najbolj prijazne športe, saj takorekoč ne obremenjuje sklepov in okostja, hkrati pa odlično vpliva na srčno-žilni sistem. Skok v morje, jezero ali bazen po žilah požene kri, zbistri misli in spodbuja dobro voljo. Zato je priporočljivo, če si v poletnih mesecih privoščite čim več zamahov. Prav nič pa ne bo narobe, če vse skupaj nadaljujete tudi v jesenskem, zimskem in pomladnem času.

Plavalna oblačila

Tudi plavanje spada med tiste športe, za katere potrebujemo razmeroma malo opreme. Glavni kos opreme so seveda kopalke. Resni moški plavalci še vedno prisegajo na klasične kratke kopalke. Ženske, ki se resno ukvarjajo s plavanje, pa si praviloma izbirajo enodelne kopalke, ki so bolj funkcionalne in uporabne. Seveda obstaja tudi nešteto bolj sproščenih in modnih različic. Moški prisegajo na deskarske kratke hlače, ki so lahko ohlapne ali pa bolj oprijete. Ženske pa lahko izbirajo med tisočerimi modeli dvodelnih kopalk, ki jih poznamo tudi po izrazu bikini. V vsakem primeru pa so sodobne kopalke izdelane iz vrhunskih tehničnih materialov, ki so vodo-odbojni, se hitro sušijo in odlično odvajajo vlago.

Podvodni svet

Resni plavalci prisegajo tudi na uporabo plavalnih očal, s katerimi izboljšajo vidljivost pod vodo, poleg tega pa predvsem v bazenih svoje oči varujejo pred klorom in drugimi kemikalijami. Sodobna očala so izdelana iz materialov, ki omogočajo dobro prileganje in vodotesnost, poleg tega pa so zasnovana, tako da zagotavljajo maksimalno vidno polje.

Plavalna obutev

Do vode je seveda vedno treba prehoditi vsaj nekaj metrov. In za to pot je dobro imeti primerno obutev, ki je funkcionalna, lahkotna in vodo-odporna. Japonke in druge oblike natikačev so kot ustvarjene za ta namen. Primerni so za moške, ženske in otroke. Na voljo so v neštetih barvah in različicah. Njihova najboljša lastnost pa je, da so uporabni tudi za druge prostočasne poletne dejavnost. Vsa plavalna oprema je na voljo v spletni trgovini Intersport.

Nalaganje…