Spodnje perilo in nogavice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 424

24   60  

Izdelki 1-24 od 424

24   60  

Nekaj nasvetov za nakup ženskega perila in nogavic

Marsikdo bi si mislil, da je nakupovanje ženskega perila in nogavic enostavno, a temu to ni tako. Za vsa ženska oblačila velja, da morajo biti privlačna, a hkrati tudi udobna in funkcionalna, in nič ni drugače, ko imamo v mislih žensko perilo.

Čeprav se spodnje perilo in nogavice pod oblačili ne vidijo, pa je to zelo pomemben del garderobe. Izbira prave velikosti spodnjih hlačk ali nedrčka je vsekakor najpomembnejša, če si želite optimalnega udobja. Ženska se mora v perilu počutiti samozavestno, zato je pomembno, da je primerno njeni postavi in slogu.

Izberite primerno velikost in podporo nedrčka

Morda se zdi nedrček zgolj na prvi pogled le nekakšen modni dodatek, ki poudari ženske prsi, a je gre za izjemno funkcionalen kos oblačila. Njegova glavna naloga je, da primerno podpira prsi in tako preprečuje neprijetne občutke v primeru različnih aktivnosti.

Zato so nedrčki še kako pomembni pri vseh športih, saj prsim zagotavljajo najboljšo oporo v primeru skakanja, teka in drugih aktivnosti. Gre za posebne športne nedrčke, pri katerih pa je potrebno izbrati tudi pravo velikost košarice.

Kvalitetne nogavice preprečujejo draženje kože

Pod kategorijo ženskega perila pa ne smemo pozabiti tudi na nogavice. Te so izdelane iz različnih materialov, najpogosteje pa iz mešanice bombaža in elastana.

Nogavice preprečujejo, da naša koža ne pride v stik z umazanijo, hkrati pa preprečujejo draženje kože in pojav otiščancev, kar je še posebej pomembno, če izbirate nogavice za tek ali hojo v hribe.

Nalaganje…