Moške japonke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  
 1. Quiksilver MOLOKAI SUN FADED, japonke, modra

  1 barva

  Quiksilver MOLOKAI SUN FADED, japonke, modra
  11,99 € 19,99 €
  i
  Prejšnja cena: 14,99 €
 2. Quiksilver MOLOKAI PANEL, japonke, črna

  1 barva

  Quiksilver MOLOKAI PANEL, japonke, črna
  11,99 € 19,99 €
  i
  Prejšnja cena: 14,99 €

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  

Moške japonke

Japonke so v naše kraje prišle iz predelov sveta, kjer imajo vse leto ugodne poletne vremenske razmere. Lahko bi rekli, da, kjer je vreme ugodno za nošenje japonk skozi celo leto, pa naj gre za otok, veliko mesto ob morju ali , ljudje živijo takorekoč na plaži. Najraje so bosi, če pa se morajo obuti, si na hitro nataknejo natikače ali japonke. To preprosto obuvalo, ki je izdelano iz gumjastega podplata, opremljeno pa je s posebnim trakom, ki skrbi, da obuvalo ostaja na svojem mestu, je za tiste, ki ne živimo v toplih krajih, postalo sinomim za morje, počitnice, lepo vreme in plažo.

 

Številne različice japonk

V naših krajih tovrstna obuvala uporabljamo predvsem v poletnem času, na počitnicah, na plaži in v vročem vremenu. Največji navdušenci japonke nadenejo že aprila, ko se temperatura zraka povzpne do 20 stopinj. Zaradi izjemne priljubljenosti tega preprostega obuvala, so iz tistih osnovnih japonk nastale številne nekoliko bolj dovršene različice, ki ponujajo več blaženja in udobja, poleg tega pa so izdelane iz materialov, ki preprečujejo nastajanje bakterij.

Če tudi vi prisegate na japonke, potem zagotovo poznate japonke Crocs, japonke Nike, japonke Teva, japonke Ipanema, … Vse te in še več različnih modelov in znamk najdete v spletni trgovini Intersport, kjer so vam na voljo celo leto.

Nalaganje…