Ženski rokometni copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

4 izdelkov

24   60  

4 izdelkov

24   60  

Ženski copati za rokomet

Pri nas rokomet velja za enega od najbolj priljubljenih športov. Velike zasluge zato imajo zagotovo uspehi naše ženske rokometne reprezentance, pa tudi uspešni klubi, kot je RK Krim. Za vadbo rokometa ne potrebujemo veliko – le primerno obutev ter razmeroma univerzalna športna oblačila. Infrastruktura in ostali pripomočki so vam na voljo v okviru rokometnih klubov, kjer so članarine v primerjavi z drugimi vrstami športnih dejavnosti sorazmerno nizke.

Kakovostna obutev za enega od najbolj priljubljenih športov pri nas

Glede na to, da za trening rokometa torej ne potrebujete prav veliko, je zato toliko pomembneje, da poskrbite za kakovostno obutev, ki je pri rokometu ključnega pomena.

Ženski in moški copati za rokomet sodijo v kategorijo dvoranskih copat. Dvoranske superge so izjemno specifična oblika obuvala, prilagojena za številne poskoke, nagle spremembe smeri in ublažene pristanke. Superge za dvorano imajo prav tako značilen podplat, ki ga sestavlja zelo čvrsta guma. Ta preprečuje zdrse in vas posledično varuje pred morebitnimi udarci oziroma poškodbami. Vzorci na podplatnih dvoranskih copat so lahko različni, a vsi imajo skupni imenovalec: odločajo, kako se bo vaša noga obnašala med samo aktivnostjo.

Dvoranska obutev vrhunskega proizvajalca

Ker za treninge rokometa torej ne boste zapravili preveč denarja, si lahko privoščite vrhunsko dvoransko obutev, ki vam bo odlično služila in to zelo dolgo časa. Med bolj uveljavljenimi blagovnimi znamkami z vrhunsko rokometno obutvijo sta zagotovo tudi Mizuno in Adidas.

Po ugodni ceni si dvoranske copate Mizuno lahko naročite v spletni prodajalni Intersport, kjer si boste lahko od bliže pogledali še druge vrste športnih obuval.

Nalaganje…