Otroški teniški copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

6 izdelkov

24   60  
  1. Adidas BARRICADE K, otroški teniški copati, bela

    1 barva

    Adidas BARRICADE K, otroški teniški copati, bela
    41,99 € 69,99 €
    Prejšnja cena: 48,99 €

6 izdelkov

24   60  

Tenis obutev za otroke

Ko otroci začnejo odkrivati skrivnosti teniške igre, poleg loparja potrebujejo tudi primerno obutev. Da igrajo tenis kar v tekaških copatih, zagotovo ni najboljša rešitev. Tenis igrišče je namreč poseben svet, v katerem vladajo določena pravila. Tudi otroci potrebujejo kakovostne copate za tenis, ki omogočajo dober oprijem na vseh igralnih površinah, poleg tega pa stopalu zagotavljajo stabilnost in udobje. Načeloma velja pravilo, da preverjene znamke ponujajo vrhunsko kvaliteto.

Otroške različice

Otroci se seveda navdušujejo nad najboljšimi teniškimi igralci sveta. Vsakdo ima svojega najljubšega asa. Oboževalci Rafaela Nadala se bodo odločili za tenis copate Nike. Navijači Novaka Đokoviča pa si bodo izbrali copate znamke Asics. Copati za tenis adidas že vrsto let spadajo med najboljše, to seveda velja tudi za otroške različice. Zelo priljubljene so tudi tenis superge znamke Head.

Copati za različne podlage

Seveda je treba nekaj pozornosti nameniti tudi funkcionalnosti. Izbira teniških copat je odvisna tudi od igralne površine. Pri nas so najbolj pogosta peščena igrišča, za katere potrebujemo podplat z ribjo kostjo. Tenis v dvorani zahteva copate z nekoliko manj profiliranim podplatom.

V spletni prodajalni Intersport najdete otroške tenis copate priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

Nalaganje…