Dežni plaščki in dežniki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

6 izdelkov

24   60  

6 izdelkov

24   60  

Otroška dežna oblačila so odličen sopotnik v deževnem vremenu

Deževno vreme je za odrasle pogosto izgovor, da se izognejo aktivnostim na prostem, medtem ko je za otroke ravno nasprotno. Igra v dežju je zanje izjemno privlačna, zato je ključnega pomena, da imajo na sebi primerna otroška oblačila.

Tovrstna oblačila so izdelana iz PVC materiala, ki poskrbi, da otroci ostanejo suhi tudi v večjem nalivu. Njihov sestavni del je seveda kapuca, ki nudi ustrezno zaščito glave.

Z otroškimi dežnimi oblačili je igra v dežju brezskrbna

Za brezskrbno igro v dežju je za otroke odlična izbira dežni kombinezon. Otroci ga oblečejo kar preko oblačil in jih v celoti pokrije. Zato v njem otroci zagotovo ne bodo nikoli mokri.

Nekoliko bolj preprost za oblačenje in slačenje je dežni plašč za otroke, ki si ga otroci le ogrnejo okoli sebe in zapnejo z gumbi. Primeren je predvsem za dekleta, ki si ga lahko ogrnejo tudi preko otroške obleke. Je pa potrebno vedeti, da je gibanje v njem nekoliko bolj omejeno.

Nepremočljive jakne so odlična izbira za športne aktivnosti na prostem

Različne otroške jakne so lahko namenjene različnim aktivnostim. Za smučanje in pohodništvo so najboljša izbira nepremočljive jakne, ki poskrbijo, da otroci ostanejo suhi tudi v snegu ali dežju.

Dežne jakne nudijo tudi odlično zaščito pred vetrom, hkrati pa nudijo vso potrebno toploto, ki jo otroci potrebujejo v nekoliko hladnejšem vremenu. Če pa temperature padejo močno pod ničlo, lahko pod tovrstne jakne otroci oblečejo tudi privlačne in vedno uporabne otroške jopice.

Nalaganje…