Fitnes oblačila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 1446

24   60  

Izdelki 1-24 od 1446

24   60  

Kakovostna oblačila za fitnes vadbo

Ko odhajate v fitnes center, je ključnega pomena tudi to, v kaj ste oblečeni in seveda tudi obuti. Še zdaleč namreč ni vseeno, ali na sebi nosite povsem ista oblačila, kot ste jih na primer nosili v službi ali kje drugje, čeprav so sila udobna in prijetna. Fitnes oblačila so praviloma izdelana iz prav posebnih materialov, ki dobro vpijajo znoj ter poskrbijo še za druge zadeve, ki vplivajo na udobje in splošno počutje med samo vadbo.

Izjemno priljubljene so pajkice za fitnes, ki se lahko odlično obnesejo tako pri predstavnicah nežnejšega spola kot tudi pri moških. Ta takšno vrsto vadbe so v specializiranih prodajalnah s športno opremo na voljo tudi posebno krojeni kompleti. Odlična izbira so na primer Adidas kompleti. Tovrstni proizvajalec oziroma blagovna znamka pa poskrbi še za druga odlična oblačila, kot so na primer športni topi.

Dobro izbrana vadbena trenirka

Ko kupujete oblačila za fitnes in druge športne aktivnosti, so na voljo najrazličnejše možnosti. Dobrodošla izbira so na primer komplet trenirke, lahko pa posebej kupite hlače in majico. Trenirke so morda precej bolj praktična rešitev, saj z njimi namreč ubijemo kar dve muhi na en mah.

Kljub temu pa se še vedno veliko kupcev odloča za športna oblačila posameznih kosov. In če so vam všeč raje trenirke, so zagotovo ena od boljših izbiri na trgu trenirke Adidas. Nikakor pa vas ne bo razočaral niti Adidas pulover, ki ga boste kupili v samostojni obliki. Takšen kos oblačila zagotovo ni primeren samo za vadbo, temveč z njim lahko odidete še kam drugam, na primer na kavo s prijatelji.

Ob tem naj izpostavimo še trenirke Nike, ki so zagotovo odlična konkurenca Adidasovi opremi. Katera blagovna znamka pa je za vas daleč najboljši favorit, pa zagotovo najbolje veste sami.

Nadvse privlačne športne tunike

Nekatera športna oblačila so videti tako zelo elegantna ter lepo krojena, da jih zlahka koristno uporabimo še kje drugje. Nič ne bo narobe, če si bomo nošenje športne tunike privoščili na kakšnem koncertu na prostem ali oblekli za kakšno bolj svečano priložnost.

Vsekakor so športno elegantne tunike posebej dobrodošle za predstavnice nežnejšega spola, ki so pri izbiri predvsem pozorne na proizvajalca. Kar nekaj ponudnikov vam na prodajne police postavlja prečudovite tunike za šport in druge priložnosti, in to v številnih podobah, ki se ne nazadnje med seboj ločijo tudi po barvnih odtenkih.

Najbolje prodajani kosi oblačil za najrazličnejše športne aktivnosti

Ko govorimo o športnih oblačilih, imamo seveda v mislih tudi kratke hlače – tako ženske, moške kot tudi otroške športne kratke hlače. Tovrstni kos oblačila je zagotovo daleč na vrhu seznama športnih oblačil. Med najbolje prodajanimi so na primer Nike kratke hlače, seveda pa vam trg ponuja še športne kratke hlače drugih znanih proizvajalcev oziroma znamk.

Poleg kratkih hlač so izjemno priljubljene športne kratke majice. Tudi te so neredko tako zelo lepo zasnovane, da jih zlahka lahko nadenete še ob drugih priložnostih, in ne samo tedaj, ko pridno trenirate oziroma vadite v fitnes studiu.

Velika izbira kratkih hlač in majic v prodajalnah Intersport

Na voljo je kar nekaj izjemno bogato založenih specializiranih prodajaln s športno opremo. Med bolj poznanimi je zagotovo tudi Intersport. Lahko obiščete fizične prodajalne, zelo priročna je tudi spletna. A ne glede na to, kje boste nakupovali, vam tovrstni ponudnik omogoča tudi najbolj vrhunsko izbiro športne obutve in oblačil.

Na voljo so moške majice, moške hlače, ženske majice, ženske hlače, in to priznanih blagovnih znamk. Ponudba je še toliko mikavnejša, ker so cene kljub visokokakovostnim produktom sila dostopne.

Moška teniška majica s kratkimi rokavi

V Intersportu lahko kupujete moške in ženske majice s kratkimi in dolgimi rokavi, ki so zasnovane za posebne aktivnosti. Na voljo je na primer moška teniška majica s kratkimi rokavi, ki jo lahko najdete pod oznako Adidas Club Tennis T-Shirt.

Po zaslugi tovrstne športne majice za moške boste lahko na tenis igrišču izgledali nadvse sodobno pa tudi elegantno. Narejena je iz materiala, ki se izjemno hitro suši ter odlično odvaja vlago. Posebna tehnologija pa zagotavlja zračnost in suhost materiala in s tem izjemno učinkovito pripomore tudi k udobju pri sami vadbi.

Ženska športna majica brez rokavov

Adidas Marimekko je oznaka za vrhunsko žensko majico za športno aktivnost. Posebnost tovrstne ženske majice je ta, da je brez rokavov, kar lahko prinaša izjemno udobje. Oblačilo je zasnovano v sodelovanju s priznano finsko oblikovalsko hišo Marimekko – od tod tudi njeno ime. Narejena je iz zelo prijetnega materiala – umetno reciklirana. Se hitro suši in odlično odvaja vlago. Posebna tehnologija pa omogoča vrhunsko zračnost in suhost materiala in tako dobro pripomore tudi k udobju po sami vadbi.

V Intersportu so vam na voljo še druga športna oblačila, tudi tista, ki smo jih omenili na začetku. Ponudnik vam med drugim omogoča vrhunsko ponudbo trenirk, ki so že po samem izgledu res nekaj prav posebnega.

Nalaganje…