Fitnes oprema

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 444

24   60  

Izdelki 1-24 od 444

24   60  

Zasnujte fitnes kotiček v lastni režiji

Fitnes studio je morda postal že vaš drugi dom, kar je pohvalno. V prostor s številnimi telovadnimi orodji zahajate vsaj trikrat tedensko. Nekoliko nerodneje pa je, če je prostor od vašega doma oddaljen nekaj kilometrov ali celo več. V tem primeru bi bilo morda bolj smiselno, če si kar doma zasnujete svoj lastni fitnes kotiček, seveda če imate za to na voljo dovolj prostora.

K sreči fitnes oprema dandanes ni več tako draga. Uteži, podloge, žoge in še kaj lahko kupite skorajda v vsaki dobro založeni specializirani prodajalni s športno opremo. Cenovno dostopni so postali tudi eliptični trenažerji, zato si doma lahko umislite tudi tovrstno napravo. Vsekakor pa je najpomembneje, da vam je fitness oprema povsem pisana na kožo. Slednje ne nazadnje pomeni tudi to, da si zagotovite kakovostna fitnes oblačila ter obutev.

Telovadnemu kotičku namenite dovolj prostora

Če je vaše stanovanje manjše, boste v njem precej težko zasnovali zadostno velik kotiček za telovadbo. V primeru večjega doma oziroma stanovanja, pa si lahko omislite celo prostor za postavitev večje tekalne steze. Uteži, palice in diski, torej precej manjši kosi opreme, pa so dobrodošla izbira tudi v manjših sobah.

V prostor s fitnes opremo torej ne pozabite postaviti niti primerno velike podloge. To posebej velja za tiste, ki živite v bloku. S telovadbo bi namreč lahko precej hitro zmotili stanovalce, ki živijo nadstropje nižje. Podloga pa vsekakor služi tudi drugim namenom.

Spletno nakupovanje opreme ter pripomočkov za vadbo na domu

Če želite svoj dom opremiti tudi v simpatičen športni kotiček, boste slej ko prej morali obiskati kakšno športno prodajalno. K sreči vam odlični ponudniki svoje izdelke ter storitve ponujajo tudi v svojih spletnih prodajalnah. Tako si lahko eliptični trenažer kupite kar na daljavo. Tudi v tem primeru vam lahko pri izbiri odlično svetuje strokovno podkovano in izkušeno osebje. To vam je na voljo po telefonu ali pa preko spletne pošte.

Pred nakupovanjem opreme za fitnes vadbo je najbolje, da si že vnaprej pripravite zelo temeljit načrt oziroma seznam, kaj vse boste nujno potrebovali. Razdelite spisek na nujne in nenujne izdelke. Tako se boste nakupovanja lažje lotili. Kasneje, ko bo fitness vadba že nekoliko bolj utečena, pa si lahko privoščite še kakšen pripomoček, ki ga prej niste umestili na seznam osnovnih oziroma nujno potrebnih.

Top ponudniki opreme za vadbo

Tako kot je pomemben seznam izdelkov za domači fitnes, kamor ste umestili na primer uteži, podlogo, trenažer, tako pomemben pa je tudi ponudnik tovrstnih produktov. Na spletu lahko najhitreje preverite top ponudnike v tem hipu.

Nalaganje…