Puma

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 242

24   60  

Izdelki 1-24 od 242

24   60  

Puma priljubljena med mladimi in starimi

Če pri izbiri obutve in oblačil za šport in prosti čas prisegate na kakovost, je velika verjetnost, da ste neredko opremljeni v izdelke priznane blagovne znamke Puma. Priljubljena blagovna znamka je na trgu prisotna že skorajda stoletje, za seboj pa pušča sila zanimivo zgodovino. Ljubiteljem Pume je zagotovo dobro poznan zgodovinski spor med bratoma, ki je poleg Pume odgovoren za nastanek še ene od najbolj priljubljenih blagovnih znamk na svetu. To je adidas.

Puma superge in drugi športni copati Puma so nepogrešljiv kos opreme vseh tistih, ki prisegajo na športno obutev iz visokokakovostnih materialov. V obutev Puma so opremljeni tudi vrhunski tekači, ki tečejo po najzahtevnejših terenih in to na dolge razdalje. Četudi niste vrhunski ali rekreativni tekač, je Puma obutev prav tako dobrodošla za vas. Če ne drugega, pa vas bodo razveselili kakovostno zasnovani natikači Puma, ki vas lahko spremljajo ves poletni čas.

Oblačila Puma iz visokokakovostnih materialov

Puma je zlasti poznana po vrhunski obutvi za športnike. Po drugi strani pa blagovna znamka na prodajne police specializiranih prodajaln postavlja številne kose oblačil, ki so prav tako narejene iz visokokakovostnega materiala. Majica Puma je na voljo v vseh velikostih, vanjo se lahko oblečejo tako predstavniki močnejšega spola kot tudi predstavnice nežnejšega spola, ne nazadnje pa so Pumine majice na razpolago tudi za najmlajše.

Trenirka Puma vas lahko spremlja na sprehodu pa tudi pri intenzivnejši vadbi, kot je na primer tek, hoja v hrib, kolesarjenje. Pulover Puma pa lahko oblečete tudi za nekoliko bolj formalne priložnosti. Privlačen logotip blagovne znamke pulover naredi še bolj mikaven na pogled. Na voljo je za oba spola, v več velikostih in v številnih barvah oziroma barvnih odtenkih.

Športni dan s Pumo

Športna oblačila Puma so odlična izbira, ko se boste odpravljali na izlet, ki bo nekoliko bolj športno obarvan. Cela družina se lahko opremi s kakovostnimi oblačili Puma. Ne glede na to, ali boste na sebi nosili Puma trenirko, pulover ali pajke Puma, bo vaše počutje in udobje vrhunsko. Ne nazadnje pa boste v takšnih oblačilih še dobro izgledali.

Nalaganje…