Nakamura

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 93

24   60  

Izdelki 1-24 od 93

24   60  

Nakamura navdušuje številne ljubitelje poganjanja koles

Če se naokoli najraje vozite s kolesom, je vožnja na njem še udobnejša, če imate na sebi primerna oblačila in obutev. Ne nazadnje je vožnja s kolesom v veliki meri odvisna tudi od tega, na kakšni vrsti kolesa sedite. Ni namreč vseeno, ali se z gorskim kolesom vozite po mestu, z mestnim pa po zahtevnejših terenih.

Dobri poznavalci kakovostne opreme za kolesarje najraje posegajo po izdelkih priljubljene blagovne znamke Nakamura. Široka in pestra ponudba Nakamurinih izdelkov vam je na voljo v prodajalnah Intersport.

Usedite se na vrhunsko kolo svetovno uveljavljenega proizvajalca

Pri nakupu novega kolesa morate vsekakor najprej vedeti, katera vrsta kolesa je najustreznejša za vas. Ko vam bo povsem jasno, kaj si želite, morate biti pozorni tudi na samega proizvajalca. Kolo Nakamura velja za eno od boljših izbir, kar vam bodo zagotovo potrdili vsi, ki se s kolesom omenjene blagovne znamke že veselo vozijo naokoli.

Kolesa Nakamura so vam na ogled v spletni prodajalni Intersport, kjer bi boste lahko prebrali vso pomembnejšo karakteristiko izbrane vrste kolesa. Z Nakamura Catch 7.0 boste na primer lahko zlahka premagovali tudi strmejše vzpetine. Gre namreč za vrhunsko gorsko kolo, po katerem posegajo tudi najzahtevnejši kupci. Če s kolesom radi potujete, vam je na voljo Nakamura Platinum v več različicah. Sicer pa je Nakamura Platinum oznaka za vrhunska treking kolesa.

Kolesa za vse generacije in oba spola

Kolesa Nakamura so namenjena moškim, ženskam in otrokom. Žensko kolo Nakamura se že na prvi pogled precej razlikuje od kolesa, ki je namenjeno predstavniku močnejšega spola. Priznani proizvajalec se še kako dobro zaveda, da predstavnice nežnejšega spola za udobno poganjanje koles potrebujejo nekoliko drugače zasnovano kolo.

V zadnjem času sta zlasti priljubljena Nakamurino treking kolo in Nakamurino gorsko kolo. Vse več uporabnikov koles se namreč raje kot po mestu s kolesom poda v hrib ali naravo ali pa se z njim popelje tudi na daljša potovanja.

Nalaganje…