Ženski fitnes copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 36

Stran
24   60  
 1. Energetics STARTUP II, ženski fitnes copati, modra

  2 barvi

  Energetics STARTUP II, ženski fitnes copati, modra
  20,99 € 29,99 €
  Prejšnja cena: 23,99 €
 2. Nike W RENEW IN-SEASON TR 12, ženski fitnes copati, črna

  1 barva

  Nike W RENEW IN-SEASON TR 12, ženski fitnes copati, črna
  44,99 € 74,99 €
  Prejšnja cena: 56,24 €
 3. Energetics MORPHUS W, ženski fitnes copati, roza

  2 barvi

  Energetics MORPHUS W, ženski fitnes copati, roza
  31,49 € 44,99 €
  Prejšnja cena: 33,74 €
 4. Energetics MORPHUS SL W, ženski fitnes copati, bež

  1 barva

  Energetics MORPHUS SL W, ženski fitnes copati, bež
  31,49 € 44,99 €
  Prejšnja cena: 33,74 €
 5. Nike SUPERREP GO 3 NN FK W, ženski fitnes copati, črna

  1 barva

  Nike SUPERREP GO 3 NN FK W, ženski fitnes copati, črna
  62,99 € 104,99 €
  Prejšnja cena: 73,49 €

Izdelki 1-24 od 36

Stran
24   60  

Ženski fitnes copati

Vadba v telovadnici, med katero prištevamo fitnes, aerobiko, nekatere borilne veščine, kardio trening, zumbo, kettle bells, boot camp, cross fit in še nekatere druge sodobne oblike vodene vadbe, je iz leta v leto bolj priljubljena. Za tovrstno telesno aktivnost se odloča vse več športnih navdušenk. Takšna vadba je zanimiva predvsem zaradi vsestransko pozitivnih učinkov, poleg tega pa jo je možno prilagoditi tudi delovnim in drugim vsakodnevnim obveznostim.

Seveda vadba v telovadnici zahteva tudi nekoliko drugačne copate. Predvsem lastniki fitnes centrov ne bodo veseli, če jih boste obiskali v obutvi, s katero se sprehajate, tečete in skačete zunaj. Velja temeljno pravilo, da je za fitnes treba imeti poseben par copatov, ki jih uporabljate le v zaprtih prostorih.

Značilnosti copat za fitnes

Večina glavnih proizvajalcev ponuja posebne ženske copate, ki so namenjeni vadbi v fitnes centrih. V glavnem gre za fitnes superge, ki so opremljene s podplatom, ki omogoča dobro blaženje, na primer pri aerobiki, in ima odličen oprijem, ki pride še kako prav na določenih napravah ali pri določenih vajah. V zadnjem času se pojavljajo podplati, ki stopalu omogočajo čimbolj naravno gibanje. Poleg tega pa so fitnes copati izdelani iz sodobnih materialov, ki jim zagotavljajo nizko težo in zračnost. Precej modelov je tudi nekoliko višjih in omogočajo dodatno oporo gležnjev. Ob vsem tem pa proizvajalci mislijo tudi na dizajn in obliko. Fitnes copati so odlični primeri sodobnega športnega oblikovanja, v navezi z atraktivnimi barvnimi kombinacijami bi jih brez težav uvrstili tudi v kakšno zbirko odličnih primerkov industrijskega oblikovanja. To velja predvsem za ženske copate Nike , Reebok ali pa za ženske copate adidas, ki so postali tudi atraktiven zaščitni znak sodobnega urbanega življenjskega sloga.

Nalaganje…