Moški copati za prosti čas

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 147

24   60  
  1. Nike ONEONTA NN SANDAL, sandali, črna

    1 barva

    Nike ONEONTA NN SANDAL, sandali, črna
    41,99 € 69,99 €
    Prejšnja cena: 52,49 €

Izdelki 1-24 od 147

24   60  

Obutev za prosti čas

V izjemno hitrem ritmu sodobnega sveta je prosti čas je ena izmed najpomembnejših sestavin življenja. To je tisti kakovostni čas namenjen polnjenju baterij, druženju z družino in prijatelji in odklopu od delovnih obveznosti. Seveda je preživljanje prostega časa pogosto povezano z različnimi telesnimi in športnimi aktivnostmi. Pri teh pa potrebujemo ustrezno obutev, ki jo sestavljajo copati za prosti čas v številnih oblikah, predvsem ao morajo biti copati, ki jih nsoimo skoraj vsak dan, udobni  in prilagojeni terenu hoje in letnemu času.

Poletna in zimska obutev

Poletna obutev je praviloma nekoliko lažja in bolj zračna. Tiste največje ljubitelje poletnih dni in odrtih nog bodo prepričali natikači ali sandali, za nekateri pa so rešitev za tople dni platneni čevlji in lahki športni copati. Zimska obutev pa je nekoliko bolj robustna, trpežna in predvsem topla. Če poleti v glavnem nosimo nizke čevlje, si pozimi pogosto obujemo polvisoke in visoke modele, ki so oprmeljeni tudi s posebnimi membranami, ki zagotavljajo odlično odvajanje vlage in vodoodpornost. V vsakem primeru pa je priporočljivo, da je obutev za prosti čas prilagojena namenu in letnemu času. Za mestna pohajkovanja so primerni športni copati in druga obivala z gladkim podplatom. Za izlete v naravo pa si je dobro omisliti nekoliko bolj robustno in trpežno obutev, ki je opremljena tudi z bolj profiliranim podplatom, ki omogoča neovirano hojo ali tek po zahtevnih podlagah.

Svetovne znamke na enem mestu

V spletni trgovini Intersport je na voljo izjemno bogata ponudba obutve za prosti čas. V moškem kotičku so na voljo športni copati in čevlji  svetovno priznanih znamk, kot so Adidas, Nike, Converse, Merrell, Under Armour, Teva, Keen, Jack Wolfskin, Puma, Firefly, Pro Touch, Salomon, Reebok

Nalaganje…