Mckinley

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 1597

24   60  

Izdelki 1-24 od 1597

24   60  

McKinley ljubitelje pohodništva razveseljuje že več kot tri desetletja

Blagovna znamka McKinley je zagotovo asociacija na vrhunska oblačila in obutev za pohodništvo. Znamka je bila ustanovljena pred več kot tridesetimi leti in od tedaj velja za eno od najboljših ponudnikov izdelkov za pohajkovanje po hribih in prosti čas na sploh.

McKinley je še toliko bolj priljubljena blagovna znamka, ker nas vedno znova in spet preseneča z novimi izdelki, ki so pogosto še kakovostnejši od prejšnjih. McKinley jakna je na primer eden od najbolje prodajnih izdelkov, v katerega se lahko oblečejo tako moški kot tudi predstavnice nežnejšega spola. Z nošenjem jakne svetovno uveljavljene blagovne znamke zagotovo dokazujete, da dobro veste, kaj pomeni dobro izbrana jakna za pohajkovanje v prostem času.

Na taborjenje vzemite opremo znamke McKinley

Taborjenje je nadvse priljubljena pa tudi mikavna aktivnost, ki se najpogosteje odvija v poletnem in zgodnjem jesenskem času. A aktivnost ne bo tako prijetna, če pri roki ne bomo imeli ustrezne opreme. Kakovostna oprema za taborjenje vam omogoča še večje užitke v naravi.

Oprema za kampiranje bo še toliko učinkovitejša, če bo na njej zapisano ime McKinley. McKinley šotor in spalna vreča sta nepogrešljiva kosa opreme izkušenih uživačev narave. Na poti po naravi jih spremljajo še McKinley nahrbtnik, pohodni čevlji McKinley, pohodne palice, pohodna jopa ali pohodna jakna McKinley, pohodne hlače in ne nazadnje še pohodna majica.

Za toplejši čas so mikavna izbira tudi sandali McKinley, ki vas bodo najprej navdušili s svojo lepo zunanjostjo. Ko jih boste obuli in z njimi naredili nekaj korakov, pa se boste zaljubili še v njihovo udobje.

Izdelki McKinley so dobrodošla izbira tudi v hladnejšem letnem času

Če se boste poleti v naravi sprehajali z nahrbtnikom McKinley in kakovostnimi oblačili ter obutvijo, primerno za toplejši čas, naj vas v zimskem času spremljajo zimski škornji McKinley, ki vas ne bodo pustili na cedilu niti v največjem snežnem metežu.

Smučarska jakna McKinley in smučarske hlače McKinley pa so več kot odlična izbira za spuščanje po belih strminah. Posebna ponudna tovrstne opreme vam je na voljo v prodajalni Intersport, kjer boste lahko izbirali med številnimi modeli v privlačnih barvah.

Seveda priljubljena blagovna znamka dobro poskrbi tudi za otroke. Otroški zimski čevlji navdušujejo starše, saj so njihovi otroci obuti v nepremočljiva obuvala, ki dobro grejejo njihove noge.