Otroška športna oblačila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 1783

24   60  
 1. Etirel MABEL AQ, otroška smučarska jakna, modra

  1 barva

  Etirel MABEL AQ, otroška smučarska jakna, modra
  19,50 € 64,99 €
  Prejšnja cena: 19,50 €
 2. Fischer VANCOUVER II, otroške smučarske hlače, črna

  2 barvi

  Fischer VANCOUVER II, otroške smučarske hlače, črna
  69,99 € 99,99 €
  Prejšnja cena: 69,99 €
 3. Craft CORE DRY BASELAYER SET J, otroško perilo, črna

  3 barve

  Craft CORE DRY BASELAYER SET J, otroško perilo, črna
  31,49 € - 44,99 €
  Prejšnja cena: 34,99 €
 4. Nike G NSW TEE FUTURA SS BOY, maja o.kr, bela

  3 barve

  Nike G NSW TEE FUTURA SS BOY, maja o.kr, bela
  22,39 € 27,99 €
  Prejšnja cena: 27,99 €

Izdelki 1-24 od 1783

24   60  

Poskrbite, da bodo otroška oblačila udobna in praktična

Ko izbiramo otroška oblačila za naše malčke ali nekoliko večje otroke, kmalu ugotovimo, da je nakup vse prej kot enostaven. Izjemno pestra ponudba oblačil je glavni razlog, da tovrstno nakupovanje marsikaterega starša spravi v obup.

Pri izbiri primernih otroških oblačil je potrebno pomisliti na veliko dejavnikov, kot so na primer starost in velikost otroka, spol, vremenske razmere, materiale in čemu bo določen kos oblačila namenjena. Ne pozabimo pa tudi na dejstvo, da otroci nenehno rastejo, kar pomeni, da bodo oblačila nekoč prerasli.

Z izbiro primerne velikosti otroških oblačil poskrbite za primerno udobje

Starost in velikost otroka sta izjemno pomembna dejavnika pri izbiri otroških oblačil, saj na podlagi tega izberemo primerno velikost oblačila. Premajhna oblačila za otroke so preveč utesnjena, prevelika pa ga prav tako lahko ovirajo pri nemotenem gibanju in igri.

Zato moramo biti pri izbiri oblačil za otroke previdni na njihovo konfekcijsko številko, za mlajše otroke, pa so otroške majice, otroške dolge hlače, puloverji in trenirke razvrščene na podlagi njihove starosti. Ne glede na to, je otroška oblačila dobro tudi pomeriti, saj nekateri otroci pogosto odstopajo od povprečja svojih vrstnikov.

Izbiro otroških oblačil prilagodite namenu njihove uporabe

Starši se morajo zavedati, da otrok za rojstnodnevno zabavo, obisk gledališča, igro na vrtu, šolo ali vrtec potrebuje primerno oblačilo. Ker so obleke za otroke danes izjemno raznovrstne, upoštevajte, da elegantno krilo ne bo najboljša izbira za deklice, če imajo v šoli načrtovan športni dan.

Čeprav so starši pogosto mnenja, da morajo biti tudi otroci oblečeni po zadnjih modnih smernicah, pa naj bo glavno vodili pri izbiri oblek za otroke predvsem to, da so praktična in prilagojena namenu njihove uporabe. Podobno kot odrasli tudi otroci potrebujejo drugačna oblačila za dež in sneg kot pa na primer ob lepem sončnem vremenu.

Posebno pozornost namenite materialom, iz katerih so izdelana otroška oblačila

Še posebej, če imate majhnega in energičnega otroka, morate biti pri izbiri materialov za otroške obleke toliko bolj previdni. V tem primeru morate predvidevati, da bodo oblačila pogosto umazana z najbolj trdovratnimi madeži, zato je pomembno, da je njihovo vzdrževanje čim bolj enostavno.

Oblačila za otroke so izdelana iz različnih naravnih ali umetnih materialov. Pri izbiri upoštevajte, da je otroška koža občutljiva, zato je v tem primeru bombaž najpogostejša izbira. Ne glede na material, imejte vedno v mislih da naj otroku oblačila čim dlje služijo, kar pa je mogoče le z izbiro najbolj kakovostnih in trpežnih materialov.

Klasična otroška oblačila so vedno v modi

Čeprav si vsi želimo biti oblečeni po zadnjih modnih smernicah, pa je za otroke veliko boljša izbira klasični slog in barve, ki bodo modne dlje kot le eno sezono. Ker je danes ponudba otroških oblačil izjemno pestra, je s premišljeno izbiro oblačil in obutve lahko vsak otrok oblečen v trendovskem stilu.

Za to potrebujete le nekaj male modne žilice. Na primer, otroška obutev Adidas in otroška obutev Nike sta vedno »IN«, ne glede na to, ali jo boste kombinirali z najbolj klasičnimi kosi oblačil kot so spodnji del trenirke, kavbojke, dolge hlače ali kratke hlače.

Za nakup otroških oblačil je otroška spletna trgovina najboljša rešitev

In na koncu se verjetno vprašate, kje je najbolje opraviti nakup otroških oblačil. Otroci se nakupovanja po trgovinah zelo hitro naveličajo, zato postane to zelo naporno opravilo, ki se ga vsi otepamo. V izogib temu poizkusite z nakupom v otroški spletni trgovini.

Res je, da otrok oblačil ne more pomeriti, a je nakupovanje preko spleta postalo že tako vsakdanje, da so tovrstni nakupi izjemno enostavni. Poleg tega lahko kar iz domačega naslonjača skupaj z otrokom pobrskate po pestri ponudbi kakovostnih oblačil. Ker so ta običajno razvrščena v posamezne kategorije, glede na velikost, blagovno znamko, namen in barvo, je iskanje izjemno enostavno in hitro.

Nalaganje…