Otroški dvoranski copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

14 izdelkov

24   60  
 1. Nike JR STREETGATO, otroški nogometni copati, črna

  1 barva

  Nike JR STREETGATO, otroški nogometni copati, črna
  47,99 € 59,99 €
  i
  Prejšnja cena: 41,99 €
 2. adidas X SPEEDPORTAL.4 IN J, otroški nogometni copati, zelena

  1 barva

  adidas X SPEEDPORTAL.4 IN J, otroški nogometni copati, zelena
  27,99 € 39,99 €
  i
  Prejšnja cena: 27,99 €

14 izdelkov

24   60  

Otroci in športne dejavnosti

Večina staršev se zelo zgodaj odloči svojega otroka vpisati na vsaj eno od športnih dejavnosti. Še preden otrok prvič stopi pred trenerja in v telovadnico, ga je treba primerno opremiti z vsemi možnimi oblačili, primerno obutvijo in drugimi obveznimi ter zaželenimi dodatki.

Otroška oblačila in obutev za prosti čas in športne aktivnosti morajo biti zasnovani tako, da jih otrok lahko uporablja dlje časa in da se v njih kar se da dobro počuti. Največ pozornosti pa je morda potrebno nameniti obuvalu. Pri izbiri se najprej določi vrsta čevlja, ki je najbolj odvisna od tega, za katero vrsto športa bo namenjena.

Velika izbira otroških športnih copat

Otroški športni copati so dandanes na voljo že skorajda na vsakem koraku, a najpomembneje je, da je pri izbiri na prvem mestu kakovost.

Med pogostejšo izbiro športnih čevljev za otroke sodijo dvoranski copati, ki so lahko namenjeni za najrazličnejše vrste športa, kot so nogomet, košarka, odbojka, tenis, namizni tenis. Pomembno pri tej vrsti copata je, da lahko na vsakem koraku dosežejo vrhunski odriv.

Priznani svetovni proizvajalci športne dvoranske obutve za otroke so, na primer, Asics, Adidas, Nike ter Pro Touch.

Dvoranski nogomet

Med bolj priljubljenimi aktivnostmi za otroke je zagotovo tudi dvoranski nogomet, zato ni čudno, da so copati za dvoranski nogomet zelo popularna izbira številnih otrok.

Otroci se z enako zavzetostjo navdušujejo tudi nad drugimi vrstami dvoranskega športa. Nič manj ni priljubljena košarka ali rokomet ali odbojka. Za prav vse vrste je na voljo dovolj otroške opreme.

Nakup športne opreme v prodajalnah Intersport  zagotavlja visoko kakovost in ne nazadnje tudi dolgo življenjsko dobo. Če se otrok med vsemi vrstami obutve nikakor ne bo mogel odločiti za najustreznejšo, se obutev in vsi izdelki lahko kasneje naročijo tudi preko spleta.

Nalaganje…