Ženski tekaški copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 343

24   60  

Izdelki 1-24 od 343

24   60  

Ženski tekaški copati

V vedno širši množici tekačev so predstavnice ženskega spola skorajda enakovredno zastopane. In prav je tako. Zato tudi številni izdelovalci tekaških copatov ponujajo skorajda neskončno število modelov, ki so namenjeni stopalom nežnejšega spola. Ženski modeli niso drugačni le po barvi, temveč so prilagojeni anatomiji ženskih stopal, na voljo so tudi različni modeli glede na stopalni lok. Ne glede na to, ali ste pronatorka, supinatorka ali imate nevtralni stopalni lok, zagotovo obstaja idealen model tekaških copat za vas.

Bogata izbira

Najboljše tekaške znamke ponujajo svoje najboljše kolekcije in modele za ženske. Med najbolj cenjenimi so copati adidas Boost, vrh ponudbe znamke Asics predstavlja kolekcija copat z blaženjem Gel, Asics Gel Kayano pa je tradicionalno njihov najbolj priljubljen model. Kolekcija Nike Zoom vsebuje več tekaških copat za različne tipe stopal in načine teka: Nike Zoom Vomero, Nike Elite, Nike Pegasus. Čevlji Salomon so v prvi vrsti ustvarjeni predvsem za tek po gozdu in naravnih terenih. Salomon Speedcross je tudi med tekačicami izredno priljubljena izbira. Mizuno ponuja prav tako odlične paradne modele, ki jim zaupajo že vrsto let: Mizuno Wave Ultima, Mizuno Wave Rider, Mizuno Wave Inspire in druge. Dynafit je vedno bolj prisotna znamka v kategoriji gorskega teka, omeniti pa vsekakor velja tudi izdelke znamk, kot so Brooks, Saucony, Under Armour.

Copati za različne podlage

Copati se seveda razlikujejo tudi glede podlage, na katerih jih bomo uporabljali. Copati za tek po asfaltu imajo bolj gladek podplat, ki je izdelan iz kakovostne gume, ki na gladkih urbanih površinah zagotavljajo optimalen oprijem. Precej drugačni so tako imenovani copati trail, ki se ponašajo z bolj profiliranim podplatom in tudi sicer je njihova zasnova bolj robustna in trpežna.

Urbani fenomen

Ženske tekaške superge so nenazadnje tudi atraktiven modni dodatek, zato sploh ni presenetljivo, da si jih mnoge stilske dame nadenejo za nedeljsko pohajkovanje po mestu.

V spletni prodajalni Intersport so na voljo številne različice večine najbolj prepoznavnih blagovnih znamk.

Nalaganje…