Ženski copati za odbojko

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

6 izdelkov

24   60  

6 izdelkov

24   60  

 Ženski copati za odbojko

Po uspehu slovenskih odbojkarjev, ki so na Evropskem prvenstvu v odbojki osvojili srebrno medaljo, se v Sloveniji staro in mlado navdušuje za ta izjemno dinamičen in agilen šport, ki ga odlikujejo hitri štarti, nenadne spremembe smeri in visoki skoki. Med ljubiteljicami odbojke je vedno več predstavnic nežnejšega spola. Tudi one se zavedajo, da so dobri ženski odbojkarski copati ključnega pomena za igranje tega športa, ki se v glavnem odvija na gladkih dvoranskih površinah.

Ženski modeli

Ženski copati so na prvi pogled podobni moškim modelom, a so vendarle prilagojeni ženskim stopalom. Dvoranski copati za odbojko so opremljeni s podplatom, ki ponuja izjemen oprijem, pogosto je izdelan kar iz surove gume, ki je v tem oziru najboljša. Poleg tega morajo copati za odbojko ponujati maksimalno stopnjo bočne stabilnosti, kar omogoča posebna zasnova, ki stopalu nudi izdatno mero opore pri teku za žogo in pri skokih nad mrežo.

Kar nekaj proizvajalcev ponuja copate za odbojko vrhunske kakovosti, vseeno pa vrhunec ponudbe predstavljata oba glavna japonska proizvajalca Asics in Mizuno, ki slovita po precej znanstvenem pristopu do razvoja in izdelave športnih copat. V spletni trgovini s čevlji Intersport boste našli bogato izbiro različnih ženskih modelov copat za odbojko.

Nalaganje…