Otroški copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 559

24   60  
 1. Nike REVOLUTION 5 (PSV), otroški tekaški copati, črna

  2 barvi

  Nike REVOLUTION 5 (PSV), otroški tekaški copati, črna
  18,99 € 37,99 €
  i
  Prejšnja cena: 22,79 €
 2. Asics IKAIA 9 PS, otroški tekaški copati, črna

  1 barva

  Asics IKAIA 9 PS, otroški tekaški copati, črna
  14,40 € 47,99 €
  i
  Prejšnja cena: 14,40 €
 3. McKinley KANSAS II AQB JR, pohodni čevlji, rdeča

  4 barve

  McKinley KANSAS II AQB JR, pohodni čevlji, rdeča
  31,49 € 44,99 €
  i
  Prejšnja cena: 31,49 €
 4. adidas TENSAUR RUN C, otroški tekaški copati, siva

  1 barva

  adidas TENSAUR RUN C, otroški tekaški copati, siva
  19,79 € 32,99 €
  i
  Prejšnja cena: 19,79 €
 5. adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K, otroški športni copati, črna

  1 barva

  adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K, otroški športni copati, črna
  23,09 € 32,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,09 €
 6. Energetics OZ 2.3 V/L JR, otroški tekaški copati, roza

  2 barvi

  Energetics OZ 2.3 V/L JR, otroški tekaški copati, roza
  10,50 € 34,99 €
  i
  Prejšnja cena: 10,50 €
 7. McKinley MAUI JR, sandali o.poh., črna

  1 barva

  McKinley MAUI JR, sandali o.poh., črna
  9,00 € 29,99 €
  i
  Prejšnja cena: 9,00 €
 8. adidas X SPEEDPORTAL.4 FXG J, otroški nogometni čevlji, zelena

  1 barva

  adidas X SPEEDPORTAL.4 FXG J, otroški nogometni čevlji, zelena
  31,99 € 39,99 €
  i
  Prejšnja cena: 31,99 €

Izdelki 1-24 od 559

24   60  

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu otroške obutve?

Primerna otroška obutev je za otroke izjemno pomembna, zato jo moramo premišljeno izbirati od takrat, ko otroci prvič shodijo. Ker otroci radi tečejo, skačejo in plezajo, je pomembno, da jim obutev zagotavlja dovolj stabilnosti, zaščito stopala in dober oprijem.

V izogib nepotrebnim otiščancem je pri izbiri potrebno upoštevati predvsem primerno velikost obutve. Prav tako ne smemo zanemariti iz kakšnih materialov so otroški čevlji, vrsto podplata in kakovost blaženja ter opore. Pred odhodom v trgovino si je vsekakor potrebno odgovoriti na vprašanje, čemu bodo čevlji za otroke namenjeni, saj je od tega v največji meri odvisna končna odločitev.

Otroška obutev je izjemno raznolika

Otroška obutev se med seboj razlikuje že na prvi pogled. Na primer, otroški tekaški copati se očitno razlikujejo od otroških sandal. In podobno velja tudi za pohodne čevlje, zimsko obutev in druge kategorije otroških copat, ki so nam danes na voljo.

Če k temu pripišemo še različne blagovne znamke in modele, potem ni nič presenetljivega, da marsikaterega starša kupovanje otroške obutve spravi v obup. Zato je spletna trgovina obutev toliko enostavnejša pot do popolnega otroškega copata, saj je brskanje po njej veliko hitrejše kot pa sprehajanje po trgovinah.

Otroški copati za prosti čas so primerni za vse letne čase

Verjetno med najbolj priljubljenimi kosi otroške obutve so zagotovo otroški športni copati. Ti niso primerni zgolj za športne aktivnosti, ampak tudi za druge prostočasne aktivnosti. Gre za najbolj vsestransko obutev, ki jo starši kupijo svojim otrokom tako za v vrtec, šolo ali igro na domačem dvorišču ali v bližnjem parku.

Dejstvo je, da so različne otroške superge izjemno udobne, zato jih otroci obožujejo ne glede na letni čas. Različni mehanizmi zavezovanja oziroma zapenjana jim omogočajo, da se brez težav obujejo tudi mlajši otroci, ki zavezovanja vezalk še ne obvladajo, poleg tega pa jim omogočajo brezskrbno igro.

Otroška zimska obutev naj bo topla in vodoodporna

Podobno kot odrasli, morajo biti tudi otroci za zimsko obdobje primerno opremljeni. Za otroke je izbira primerne zimske obutve toliko bolj pomembna, saj veliko svojega časa kljub hladnejšemu vremenu ali snegu preživijo na prostem.

Zato ni odveč poudariti, da mora biti otroška zimska obutev dovolj topla, da nizke temperature ne povzročijo neprijetnih ozeblin na stopalih. Pomembno je, da je izdelana iz vodoodpornih materialov, ki preprečujejo, da bi vlaga in sneg uhajala v čevelj, na ta način pa ostanejo stopala suha in topla.

Z otroškimi pohodnimi čevlji brezskrbno v gore

Posebna kategorije obutve so otroški pohodni čevlji, ki so namenjeni krajšim in daljšim sprehodom, vsekakor pa se z njo otroci brez skrbi lahko odpravijo tudi na izlet v hribe. Glede na zahtevnost terena lahko izbirate med nizkimi in visokimi pohodnimi čevlji, prav tako pa so primerni tudi otroški športni copati z nekoliko bolj grobim profilom podplata. Pomembno je, da tovrstna obutev nudi dovolj veliko oporo in stabilnost tudi na najbolj zahtevnih terenih.

Podplat je pri pohodnih čevljih izjemno pomemben. Ta zagotavlja optimalen prijem na kamnitem in skalnatem terenu, zato je pomembno, da je izdelan iz kakovostne gume. Če iščete pohodne čevlje, ki se bodo obnesli dobro tudi v zimskih razmerah, potem poskrbite, da so vodoodporni.

Z otroškimi modnimi copati bodo otroci vedno v stilu

Seveda pa ni nujno, da so otroški copati namenjeni le športnim aktivnostim, ampak so lahko tudi pomemben del vsakodnevnega outfita. Nekateri modeli, ki so izdelani po zadnji modi, se odlično prilegajo tako h kavbojkam kot tudi nekoliko bolj modnim hlačam ali pa celo krilu in oblekam.

Ker pa se copati za otroke nosijo praktično vsak dan, pa ni pomemben zgolj njihov zunanji izgled, ampak tudi kakovost. Pri izbiri bodite pozorni, da so izdelani iz trpežnih materialov, zaradi katerih jih bodo otroci dalj časa nosili. Vsekakor pa ne pozabite pri tem upoštevati tudi njihove želje in okuse, saj jih bodo le tako z veseljem nosili.

Nalaganje…