Moški tekaški copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 318

24   60  

Izdelki 1-24 od 318

24   60  

Moški tekaški copati

Tek je eden izmed fenomenov sodobnega sveta. V zadnjih treh desetletjih je dosegel neverjeten razcvet. In vzporedno se seveda razvija tudi tekaška obutev. Vsi vodilni svetovni proizvajalci vsako leto predstavijo številne nove tehnologije, modele in različice. Na voljo so copati za vse vrste stopal. Ne glede na to, ali ste pronator, supinator ali imate nevtralni stopalni lok, zagotovo obstaja idealen model tekaških copat za vas.

Urbani fenomen

Moški tekaški copati so ob vsem tem postali tudi pomemben kos garderobe. Pravzaprav ima vsak pravi moški v svoji omari vsaj en par. Med najbolj priljubljenimi so zagotovo tekaški copati Nike, ki so se razvili v pravi urbani mit. Podobno velja tudi za tekaške copate adidas. Tekaški copati Salomon so med najboljšimi za tek po gozdnih in gorskih stezicah, tekaški copati Mizuno pa so znani po svoji tipično japonski inženirski zasnovi.

Copati za različne podlage

Seveda se copati razlikujejo tudi glede podlage, na katerih jih bomo uporabljali. Moški  športni copati za tek po asfaltu ali tekaški progi imajo bolj gladek podplat, ki je izdelan iz kakovostne gume, ki na gladkih urbanih površinah zagotavljajo optimalen oprijem. Precej drugačni pa so tako imenovani trail copati, ki se ponašajo z bolj profiliranim podplatom in tudi sicer je njihova zasnova bolj robustna in trpežna. V spletni prodajalni Intersport pa so na voljo številne različice večine najbolj prepoznavnih blagovnih znamk.

Nalaganje…