Otroške jakne

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 265

24   60  
 1. Lego Tec LWJIPE 706, otroška smučarska jakna, roza

  1 barva

  Lego Tec LWJIPE 706, otroška smučarska jakna, roza
  63,99 € 99,99 €
  i
  Prejšnja cena: 69,99 €

Izdelki 1-24 od 265

24   60  

Različne otroške jakne so prijetno toplo oblačilo za vse letne čase

Pogled v nebo in vremenska napoved sta dva dejavnika, ki sta izjemno pomembna pri tem, kaj bodo otroci oblekli za šolo, vrtec ali pa zgolj igro na prostem. Zato je povsem običajno, da so tudi otroška oblačila prilagojena vremenskih razmeram in temu primerno jih moramo izbrati.

Ko je pred vrati šola, je skrajni čas, da preverimo ali so v otroški garderobi obešene otroške jakne, ki bodo otroku v nepredvidljivi jeseni in hladnih zimskih mesecih zagotavljale prijetno toploto. Gre za kos oblačila, ki je izjemno funkcionalen, v letnih časih, ko postanejo otroške jopice pretanke.

Z bundami za otroke se dobro pripravite na zimo

Materiali otroških jaken so danes zelo različni. Izbira je v prvi vrsti odvisna od tega, čemu je jakna namenjena. Najpogosteje se otroške jakne med seboj razlikujejo glede na polnilo, ki je ključni element pri zagotavljanju toplote.

V zimskem času, ko se temperature pogosto spustijo pod ničlo, so bunde za otroke najboljša izbira. Poleg tega, da so izjemno tople, pa zagotavljajo tudi učinkovito zaščito pred vetrom. Za aktivnosti na snegu pa morajo biti otroške bunde tudi vodoodporne, saj le tako lahko nudijo zaščito tudi pred snegom. Tako pa bodo otroci pod vrhnjim slojem oblačil ostali še vedno suhi.

Otroške prehodne jakne so odlična izbira za prehodno jesensko in spomladansko obdobje

Brez otroških jaken pa si ne moremo predstavljati tudi jeseni, ko postanejo jopice za gibanje na prostem enostavno pretanke. A to situacijo rešimo z izbiro otroške prehodne jakne, ki jo otroci lahko oblečejo preko otroške obleke ali majice s kratkimi ali dolgimi rokavi.

Če je vaše družinsko življenje aktivno in se pogosto odpravite v hribe, je tudi otroški softshell obvezen del opreme. Ta nudi primerno zaščito pred vetrom in dežjem, hkrati pa je dovolj tanek in udoben, da zagotavlja nemoteno gibanje v hribih. Ker je lahek, ga otroci lahko vedno nosijo v nahrbtniku in so tako najbolje pripravljeni na nenadne spremembe vremena.

Nalaganje…