Pohodniški nahrbtniki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 194

24   60  

Izdelki 1-24 od 194

24   60  

Na kakšen način izbrati ustrezen pohodniški nahrbtnik

Dejstvo je, da planinarjenje postaja sila priljubljena aktivnost, ki se je radi udeležujejo tako mladi kot stari. A če želimo po naravi pohajkovati povsem brezskrbno, obenem pa še kar se da udobno, je zagotovo potrebno pred odhodom poskrbeti za kar nekaj zadev. Najbolje, da si najprej pripravimo seznam vseh potrebnih zadev (oblačil, obutve in opreme), nato obkljukamo, katere imamo in katere moramo še kupiti. Večino predmetov pa bomo nato namestili v kakovostno zasnovan pohodniški nahrbtnik.

Če nahrbtnika za pohod še nimate oziroma je stari že precej zdelan, priporočamo nakup novega. Moderni pohodniški nahrbtniki so sila priročni in funkcionalni, saj vanje praktično lahko shranite skorajda vse, kar vam pade na pamet. Odlični nahrbtniki za hribe vas pričakujejo v specializiranih prodajalnah s športno opremo, kjer lahko izbirate med najrazličnejšimi modeli priznanih blagovnih znamk.

Kakovostni nahrbtniki za pohodništvo

Če mislite, da morajo biti nahrbtniki za pohodništvo samo dovolj veliki in dovolj lepi na pogled, se kar precej motite. Precej pomembneje je, iz česa so narejeni in kako so pravzaprav zasnovani. Navzven takšen izdelek lahko izgleda precej velik, a ko pokukate v notranjost, je resnica povsem drugačna. Še preden izbrani športni nahrbtnik postane vaša trajna last, se torej pri prodajalcih pozanimajte, koliko lahko spravite vanj ali še bolje: kar sami temeljito raziščite njegovo notranjost.

Na sploh so športni nahrbtniki lahko zelo različno veliki. Izbira same prostornine, pa je seveda odvisno od posameznika. Če se na primer v hribe oziroma gore podajate samo za kakšen dan ali dva, je na primer odlična izbira nahrbtnik s prostornino med 15 ter 30 litrov. Planinski nahrbtniki pa so seveda tudi takšnih velikosti, da si lahko privoščite tudi vsaj tedensko planinarjenje.

Nahrbtniki za v hribe za oba spola in vse generacije

Če rada planinari vsa vaša družina, je konec koncev še najbolje, če prav vsak član nosi svoj pohodniški nahrbtnik. K sreči so na trgu na voljo nahrbtniki, ki so zasnovani posebej za moške, ženske pa tudi otroke.

Ženski nahrbtnik se v resnici lahko precej hitro loči od nahrbtnika, ki je namenjen predstavniku močnejšega spola. Praviloma so moški nahrbtniki nekoliko večji, kar pa seveda ni povsem nujno. Proizvajalci pa poskrbijo tudi za to, da so otroški nahrbtniki že na prvi pogled privlačni za oči najmlajših družinskih članov. Vsekakor pa se moški in ženski nahrbtniki med seboj kasneje razlikujejo tudi po sami vsebini.

Finalisti med nahrbtniki za pohodniške podvige

V želji kupiti najboljši nahrbtnik za hribe lahko posežete po izdelkih uveljavljenih proizvajalcev tovrstne opreme, kot je na primer Deuter.

Za Deuter nahrbtnik je na sploh znano, da je zasnovan izjemno funkcionalno in da je kot nalašč namenjen za pohajkovanje po naravi. Na voljo so večji pa tudi mini nahrbtniki, ki so zlasti dobra izbira za naše male junake.

Na sploh pa vam priporočamo, da izberete takšen nahrbtnik, ki ima čim več žepov, kar vam lahko omogoči izvrstno organizacijo.

Nalaganje…