Merrell

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 74

24   60  

Izdelki 1-24 od 74

24   60  

Zaslužite si biti Merrellov kupec

Merrell je na trgu poznan kot vrhunski proizvajalec obutve in oblačil za prosti čas. Navdih za kakovostne izdelke proizvajalec dobiva od aktivnih ljudi. Na prodajne police Intersporta so postavljeni Merrellovi izdelki za profesionalne uporabnike pa tudi za začetnike, ki ste se šele odločili za pohajkovanje po naravi.

Obutev in oblačila Merrell so namenjena za kratke sprehode po ravnih poteh kot tudi za strmejše podvige. Vanje se lahko obujejo in oblečejo odrasle osebe in otroci. Priljubljena blagovna znamka namreč dobro skrbi za vse generacije in oba spola.

Obutev za pohodništvo, tek in prosti čas

Merrell obutev bi lahko razdelili v tri večje kategorije. To so obutev za pohodništvo, prosti čas in tek. Pohodni čevlji Merrell so v prodajalnah Intersport na voljo v več različicah. Izbira je odvisna predvsem od vrste terena, po katerem boste planinarili najpogosteje. Pri nakupovanju ustreznega modela naj vam pomaga strokovno usposobljeni prodajalec, ki vam bo zaupal tudi, iz česa je Merrell obutev narejena. Odlična izbira so Merrell Moab pohodni čevlji, saj vam med pohajkovanjem v naravi ponujajo še več udobja in veliko boljši oprijem stopala.

Merrell akcija in Merrell outlet pa sta pogosti spletni poizvedbi kupcev, ki si želijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno vrhunske pohodniške obutve.

Merrell naj vas spremlja tudi v poletnih dneh

Pri izbiri pohodne obutve boste ne nazadnje pozorni tudi na to, za kateri letni čas jo boste uporabljali. Zimski pohodni čevlji se razlikujejo od poletnih oziroma od tistih, ki so namenjeni pohodništvu v toplejšem letnem času.

Z Merrell obutvijo pa se ne boste sprehajali samo po hribih in zahtevnejših vzpetinah. Merrell sandali so na primer odlična izbira tudi za uporabo pri vodnih športih. Prodajalna Intersport vam omogoča nakup moških, ženskih in otroških sandal v številnih različicah. Obutev je še toliko bolj priljubljena, ker je odporna proti bakterijam.

Ne glede na to, ali vas zanimajo Merrell ženski, Merrell moški ali Merrell otroški čevlji, vas vabimo, da nas obiščete v fizični ali spletni prodajalni Intersport. Ker vam je v življenju na sploh pomembna kakovost, si vsekakor zaslužite biti Merrellov kupec.

 

Nalaganje…