Otroške japonke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 40

Stran
24   60  
 1. Firefly KIM 8 JR, japonke, roza

  2 barvi

  Firefly KIM 8 JR, japonke, roza
  3,00 € 9,99 €
  i
  Prejšnja cena: 3,00 €
 2. Quiksilver MOLOKAI SLAB YOUTH, japonke, črna

  2 barvi

  Quiksilver MOLOKAI SLAB YOUTH, japonke, črna
  10,79 € 17,99 €
  i
  Prejšnja cena: 13,49 €
 3. Quiksilver MOLOKAI SLAB YOUTH, japonke, modra

  2 barvi

  Quiksilver MOLOKAI SLAB YOUTH, japonke, modra
  10,79 € 17,99 €
  i
  Prejšnja cena: 13,49 €
 4. Rider ENERGY VIII K, japonke, črna

  1 barva

  Rider ENERGY VIII K, japonke, črna
  10,79 € 17,99 €
  i
  Prejšnja cena: 13,49 €
 5. Firefly MADERA 8 JR, japonke, modra

  2 barvi

  Firefly MADERA 8 JR, japonke, modra
  3,99 € 7,99 €
  i
  Prejšnja cena: 4,79 €
 6. Firefly MADERA 8 JR, japonke, črna

  2 barvi

  Firefly MADERA 8 JR, japonke, črna
  3,99 € 7,99 €
  i
  Prejšnja cena: 4,79 €

Izdelki 1-24 od 40

Stran
24   60  

Na morje z najbolj simpatičnimi japonkami

Japonke so zlasti primerne za poletni čas, ko na nogah ne potrebujemo prav veliko. Vanje se radi obujejo tako starejši kot tudi otroci. Še zlasti zanje je na voljo veliko pisanih, zanimivih ter posebnih vrst japonk, v katere radi skočijo zlasti na morju.

Otroške japonke dandanes lahko kupite na vsakem koraku, potrebno pa je paziti, da je kakovost na prvem mestu. V nasprotnem primeru bo otrok že po nekaj korakih ugotovil, da se veliko prijetneje počuti brez njih oziroma obut v drugo poletno otroško obutev.

Najbolj priljubljene japonke

Crocs japonke so že nekaj časa med najbolj priljubljenimi vrstami otroških japonk pa tudi japonk za odrasle. Posebne in mikavne so že na prvi pogled, saj so precej drugače zasnovane v primerjavi s klasično vrsto japonk. Zasnovane so seveda z mislijo na udobno hojo in narejene iz za nošenje prijetnih materailov.

V Intersportu lahko zbirate med japonkami številnih priznanih proizvajalcev. Ipanema japonke so med najbolj priljubljenimi in prepoznavnimi, a tudi Nike, Teva, Roxy, adidas ali japonke drugih znamk ne zaostajajo. Vse omenjene japanke lahko ob primernem vzdrževanju služijo več sezon, saj so narejene iz visoko kakovostnih materialov.

Na plažo v japonkah

V vročih poletnih dneh se je na plažo najbolj udobno odpraviti v japonkah. Na plažah se razlega otroški smeh in igrivost, tam pozabimo na skrbi, se igramo in dobro počutimo. Odštekane japonke so obvezna oprema tudi, če se odpravite na bazen oz. ga imate doma.

Naj bo vaš letošnji dopust tudi s pomočjo vrhunsko zasnovanih japonk še udobnejši ter prijetnejši. V spletni trgovini Intersport imate na enem mestu vse znamke in lahko kupite japonke kar za celo družino.

Poleg japonk otroci na plaži potrebujejo še kopalke, kopalne majice in hlače z UV zaščito, morda tudi poletno kapo ali klobuk. Čeprav bodo otroška oblačila z UV zaščito poskrbela za določeno mero zaščite pred soncem, kljub temu redno nanašajte tudi kremo za sončenje z visokim UV faktorjem.  

Ne pozabite tudi na kakovostna sončna očala. Barva očal naj se ujame z vsaj eno barvo, v katero so odete otroške japonke, da bo kombinacija perfektna.

 

Nalaganje…