Otroški copati za prosti čas

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 194

24   60  
 1. Teva HURRICANE XLT 2, sandali, modra
  Teva HURRICANE XLT 2, sandali, modra
  28,79 € 44,99 €
  Prejšnja cena: 35,99 €
 2. Teva HURRICANE XLT 2, sandali, modra

  4 barve

  Teva HURRICANE XLT 2, sandali, modra
  25,59 € 39,99 €
  Prejšnja cena: 31,99 €
 3. Teva TIRRA, sandali, modra

  2 barvi

  Teva TIRRA, sandali, modra
  35,19 € 54,99 €
  Prejšnja cena: 43,99 €
 4. Teva TIRRA, sandali, rdeča

  1 barva

  Teva TIRRA, sandali, rdeča
  38,39 € 59,99 €
  Prejšnja cena: 47,99 €

Izdelki 1-24 od 194

24   60  

Otroška obutev različnih vrst

Zadovoljstvo otrok je še toliko večje, če pri igri ali kateri od športnih dejavnosti nosijo kakovostna otroška oblačila in obutev ter so opremljeni z vsemi potrebnimi pripomočki. Kakovostne pisane majice, hlače s številnimi žepi, ravno prav velike športne torbe, simpatična otroška kolesa, številne vrste čevljev za nogomet, rokomet, košarko ali pa za prosti čas. Vse to in še več vam ponujajo prodajalne Intersport.

Recimo, da v tem hipu otrok potrebuje obuvalo za prav določeni namen. Najpomembneje je, da se zanj izbere prava vrsta ter velikost obuvala in ne nazadnje še dober proizvajalec.

Otroška obutev za vsak dan

Če se otrok namerava obuti v čevelj, s katerim bo veselo korakal tudi doma, so copati za prosti čas odlična izbira. Paziti je treba na material in velikost, ne nazadnje je treba pozornost namenite še izbiri prave barve.

V poletnem času so za takšne namene odlični natikači, sandali ali nizki čevlji. Vsak izbrani poletni čevelj se mora lepo ujemati z otrokovo obliko stopal, izdelani morajo biti iz kakovostnega usnja, ki omogoča dihanje, ali drugih dobrih materialov.

Otroška poletna obutev je na ogled tudi v spletnih prodajalnah Intersport, kjer se lahko izbira med vsemi omenjenimi vrstami.

Topla, udobna in prijetna otroška obutev za zimo

Zimski prosti čas je obarvan z veliko nižjimi temperaturami. Otroška zimska obutev za uživanje na prostem naj bo narejena iz materialov, ki so odporni na sneg, vodo, plundro ter druge številne zimske nevšečnosti.

Otroški škornji za zimo priznanih proizvajalcev bodo otroku zagotovo dobro služili dlje časa. Zamenjati jih bo moral kvečjemu zato, ker mu bo zrastla noga in ne zato, ker ne bi bili narejeni za več sezon. V takšnem primeru bodo škornji lahko dobro služili sestrici, bratcu ali prijatelju z manjšo nogo.

Najboljši proizvajalci otroške obutve

Pred nakupom čevljev za otroka je dobro vedeti, kateremu proizvajalcu zaupati. Dobro uveljavljeni proizvajalce otroške obutve so na primer adidas, Crocs, Keen, McKinley, Merrell, Nike, Sorel, Salomon in Teva.

Nalaganje…