Promocije

Nazaj na podporo

Slovar akcij

Vsak mesec za vas izberemo atraktivne izdelke, ki vam jih ponudimo po ugodnejši ceni. To so izdelki iz akcijskega letaka, posebne ponudbe za člane Kluba Intersport ali imetnike Pika kartice, popusti v času kratkotrajnih oz. vikend akcij, izdelki Intersport priporoča, sezonska znižanja, ...Ti izdelki so v spletni trgovini označeni s posebnimi označevalci, ki so prikazani v nadaljevanju. V času kratkotrajnih oz. vikend akcij se popust v spletni trgovini običajno podeljuje na način spletne promocije, kar pomeni, da se vam znižana cena izdelka prikaže, ko izdelek izberete in ga oddate v košarico.Letak

Izdelki z označevalcem Letak, so izdelki, ki so predstavljeni v mesečnem akcijskem letaku, ki je dostavljen nenaslovljeno na številna gospodinjstva po Sloveniji ter na voljo v elektronski obliki na spletni strani. Zaradi omejitve prostora v tiskanem letaku, se lahko zgodi, da boste na spletni strani oz. v spletni trgovini in v prodajalnah po Sloveniji našli večje število akcijskih izdelkov, kot jih je sicer predstavljenih v tiskani verziji letaka.

Intersport priporoča

V Intersportu vsako sezono izberemo športno opremo iz različnih športnih kategorij, ki imajo po našem mnenju najbolje razmerje med kakovostjo in ceno. Te izdelke označimo z oznako Intersport priporoča. 

Popust

Izdelke, znižane v času sezonskih znižanj in izdelke, ki jim popust podaljšamo po izteku obdobja akcije, označimo z označevalcem za popust. 

Dodatni popust

Izbranim izdelkom občasno na znižano ceno, podelimo še dodatni 20 % popust. 

Kratkotrajna oz. Vikend akcija

Izdelki, ki so predmet kratkotrajne oz. vikend akcije - popust za izdelke iz izbrane športne kategorije, popust na celoten asortiman, popust na izdelke določene blagovne znamke ipd., so opremljeni z rumenim označevalcem in rdečim znakom za popust. 

Decembrska akcija

Pri nakupu izdelkov po rednih cenah nad 50 evrov vam podelimo 20 % popust. Popust ne velja za izdelke Intersport priporoča, teniške žogice, mize za namizni tenis, športne ure in prehrano. 

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

Nalaganje…