Slovar akcij

Nazaj na podporo

Slovar akcij

Vsak mesec za vas izberemo atraktivne izdelke, ki vam jih ponudimo po ugodnejši ceni. To so izdelki iz akcijskega letaka, posebne ponudbe za člane Kluba Intersport ali imetnike Pika kartice, popusti v času kratkotrajnih oz. vikend akcij, izdelki Intersport priporoča, sezonska znižanja, ...Ti izdelki so v spletni trgovini označeni s posebnimi označevalci, ki so prikazani v nadaljevanju. V času kratkotrajnih oz. vikend akcij se popust v spletni trgovini običajno podeljuje na način spletne promocije, kar pomeni, da se vam znižana cena izdelka prikaže, ko izdelek izberete in ga oddate v košarico.Letak

Izdelki z označevalcem Letak, so izdelki, ki so predstavljeni v mesečnem akcijskem letaku, ki je dostavljen nenaslovljeno na številna gospodinjstva po Sloveniji ter na voljo v elektronski obliki na spletni strani. Zaradi omejitve prostora v tiskanem letaku, se lahko zgodi, da boste na spletni strani oz. v spletni trgovini in v prodajalnah po Sloveniji našli večje število akcijskih izdelkov, kot jih je sicer predstavljenih v tiskani verziji letaka.

Intersport priporoča

V Intersportu vsako sezono izberemo športno opremo iz različnih športnih kategorij, ki imajo po našem mnenju najbolje razmerje med kakovostjo in ceno. Te izdelke označimo z oznako Intersport priporoča. 

Popust

Izdelke, znižane v času sezonskih znižanj in izdelke, ki jim popust podaljšamo po izteku obdobja akcije, označimo z označevalcem za popust. 

Dodatni popust

Izbranim izdelkom občasno na znižano ceno, podelimo še dodatni 20 % popust. 

Kratkotrajna oz. Vikend akcija

Izdelki, ki so predmet kratkotrajne oz. vikend akcije - popust za izdelke iz izbrane športne kategorije, popust na celoten asortiman, popust na izdelke določene blagovne znamke ipd., so opremljeni z rumenim označevalcem in rdečim znakom za popust. 

25 % popusta samo na spletu

Od 12. do 17. aprila 2019 v spletni trgovini prejmete 25 % popust za izdelke po rednih cenah. Popust ne velja za izdelke Intersport priporoča, športne ure in kamere, električne skiroje, teniške žogice in mize za namizni tenis. Popust se obračuna, ko izdelke izberete in ga oddate v košarico. Popusti se ne seštevajo.

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

Nalaganje…