Slovar akcij

Nazaj na podporo

Slovar akcij

Vsak mesec za vas izberemo atraktivne izdelke, ki vam jih ponudimo po ugodnejši ceni. To so izdelki iz akcijskega letaka, posebne ponudbe za člane Kluba Intersport ali imetnike Pika kartice, popusti v času kratkotrajnih oz. vikend akcij, izdelki Intersport priporoča, sezonska znižanja, ...Ti izdelki so v spletni trgovini označeni s posebnimi označevalci, ki so prikazani v nadaljevanju. V času kratkotrajnih oz. vikend akcij se popust v spletni trgovini običajno podeljuje na način spletne promocije, kar pomeni, da se vam znižana cena izdelka prikaže, ko izdelek izberete in ga oddate v košarico.  • Hit akcija
  • Intersport priporoča
  • Popust
  • Dodatni popust
  • Posebna ponudba
  • Spletna cena
  • Samo na spletu

Hit akcija

Za HIT akcijo pripravimo izbor posameznih modelov, sezonsko aktualnih oblačil, obutve in opreme, ki jim v določenem mesecu znižamo redno ceno.

Intersport priporoča

V Intersportu vsako sezono izberemo športno opremo iz različnih športnih kategorij, ki imajo po našem mnenju najbolje razmerje med kakovostjo in ceno. Te izdelke označimo z oznako Intersport priporoča. 

Popust

Izdelke, znižane v času sezonskih znižanj in izdelke, ki jim popust podaljšamo po izteku obdobja akcije, označimo z označevalcem za popust. 

Dodatni popust

Izbranim izdelkom občasno na znižano ceno, podelimo še dodatni 20 % popust. 

Posebna ponudba

S posebno ponudbo označujemo časovno omejene akcije oz. popuste, ki se lahko nanašajo na celoten asortiman, dele asortimana, posamezne kategorije ali skupine izdelkov.

SUPER VIKEND - 20 % popust za oblačila, obutev in opremo iz novih kolekcij. Popust ne velja za Izdelke Intersport priporoča, teniške žogice, mize za namizni tenis, športne ure, prehrano, električna kolesa in skiroje. Popust velja od 14. do 17. maja 2021 v prodajalnah in na spletu. Popust ne velja za izdelke, katerih cene so že znižane. 

Spletna cena

Izbrani izdelki so lahko v določenem obdobju v okviru posebne akcije, kot je na primer Vikend bonus ali Super sreda, znižani ali dodatno znižani samo v spletni trgovini, ne pa tudi v fizičnih prodajalnah. 

Samo na spletu

Izdelki, ki so naprodaj oz. na voljo samo v spletni trgovini. 

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

* Podatek, označen z zvezdico, je obvezen.

Z uporabo spletnega kontaktnega obrazca uporabnik spletne strani soglaša, da INTERSPORT ISI, d.o.o. uporabi posredovane osebne podatke za odgovor uporabniku (npr. ime in e-mail naslov, tel. št., ki jih uporabnik navede).

Več o tem

Nalaganje…