Kampiranje

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 636

24   60  

Izdelki 1-24 od 636

24   60  

Kampiranje

Taborjenje je zelo posebna oblika bivanja, saj predstavlja pristini stik z naravo. Seveda si ga vsakdo lahko zamisli po svoje. Lahko tabori ob morju ali jezeru, lahko uživa v pogledu na gorske vršace. Lahko tabori sam, v dvoje ali z družino in prijatelji. Lahko je štirinajst dni na istem mestu, lahko pa se vsak dan prestavi na novo, še bolj navdušujočo lokacijo. Šotor je namreč nekakšna pomična hiša, ki jo lahko postaviš na tisočerih parcelah. Kljub temu da ima tanke stene, nudi zavetje, toplino in domačnost. Ne motita ga niti vročina niti mraz. Ne podrejo ga niti orkanski veter niti nevihta niti potres. In potem ga zložiš, odpotuješ in ga spet postaviš. Prostora je ravno prav, da se lahko zlekneš, se stiskaš in iztegneš noge. Če želiš, lahko odpreš okna in vrata ter notranjost in zunanjost postaneta ena celota.

Šotori za vsak okus

Nekateri sodobni šotori so v zloženem stanju tako majhni in lahki, da jih brez težav prenašamo v nahrbtniku. To nam omogoča, da na pohodniških turah kar pod zvezdami najdemo kotiček za prenočitev in tam postavimo šotor. Nekoliko drugačno je družinsko kampiranje. To se ponavadi odvija v urejenih kampih, kjer postavimo nekoliko večje šotore, ki so primerni za 2-6 oseb. Obstaja tudi posebna oblika šotorov za na plažo, ki v prvi vrsti zagotavljajo senco pred žgočim soncem.

Uporabni dodatki

Seveda je taborjenje udobnejše in prijetnejše, če ga popestrimo s številnimi uporabnimi dodatki. Kuhalniki, gorilniki, priročne luči, komarniki, miza, stoli in ležalniki kampiranje bogatijo s povsem novimi dimenzijami. Notranjost šotorov pa lahko obogatimo s spalnimi blazinami in vrečami. V družinske šotore pa lahko namestimo tudi uporabne predale, v katere zložimo oblačila in ostalo prtljago.

V spletni trgovini Intersport je na voljo bogata ponudba opreme za kampiranje in vsega, kar spada zraven.

Nalaganje…