Uteži za fitnes

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

18 izdelkov

24   60  
 1. Energetics HEX DUMBBELLS, uteži, črna

  1 barva

  Energetics HEX DUMBBELLS, uteži, črna
  23,99 € - 55,99 € 69,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,99 €
 2. Energetics SOFT KETTLEBELL, uteži, črna

  1 barva

  Energetics SOFT KETTLEBELL, uteži, črna
  15,99 € - 55,99 € 69,99 €
  i
  Prejšnja cena: 30,39 €
 3. Energetics NEOPRENE DUMB. PAIRS, uteži, črna

  1 barva

  Energetics NEOPRENE DUMB. PAIRS, uteži, črna
  7,99 € - 39,99 € 49,99 €
  i
  Prejšnja cena: 7,99 €
 4. Energetics AEROBIC WORK WEIGHT, uteži, črna

  1 barva

  Energetics AEROBIC WORK WEIGHT, uteži, črna
  8,79 € - 12,79 € 15,99 €
  i
  Prejšnja cena: 12,79 €

18 izdelkov

24   60  

Daleč najbolj priljubljena fitnes oprema in pripomočki

Dejstvo je, da je fitnes oziroma vadba v fitnes centrih izjemno priljubljena. V zadnjih letih pa so razmere celo narekovale, da smo si morali podobne kotičke za vadbo ustvariti kar doma. K sreči fitnes oprema ni več tako draga, če ne gre drugače pa so nam na voljo tudi dovolj kakovostni rabljeni fitnes pripomočki oziroma naprave.

Med najbolj priljubljene fitnes naprave ter pripomočke zagotovo sodijo uteži, sobna kolesa, eliptični trenažerji, orbitrek, podloge in še bi lahko naštevali.

Kakšne uteži za fitnes so nam na voljo

Če si želite kupiti set uteži za vadbo na domu, je ponudbe na trgu več kot dovolj. Slednje pa vam izbiro pravilnega kompleta uteži verjetno še bolj otežuje. Kateri komplet uteži je torej najbolj primeren za vas oziroma za vaše potrebe? Najprej si morate seveda v glavi postaviti prave cilje, nato izbrati primerno specializirano prodajalno s tovrstno opremo ter seveda dobrega strokovno podkovanega prodajalca z veliko izkušnjami. Ta vam bo predlagal najprimernejše uteži za fitnes.

Ko je govora o utežeh, nam na misel pride tudi palica za uteži. Če boste torej želeli kar se da kakovostno vaditi, boste morali izbrati tudi takšen fitnes element. Sicer pa boste med paleto različnih vadbenih uteži na primer opazili ročne uteži oziroma uteži za roke, enoročne uteži, uteži 10 kg in tako dalje. A ne glede na to, katere fitnes uteži izberete za domači vadbeni kotiček, jih pred nakupom kar preizkusite.

Uteži za vadbo so vam na voljo tudi v Intesport prodajalnah

Ko boste na vrat na nos želeli kupiti kakršne koli fitnes oziroma vadbene uteži, so vam te na voljo tudi v spletni prodajalni Intersport oziroma v vseh fizičnih trgovinah tovrstnega ponudnika. Zelo priljubljene so na primer Kettlebell Intersport uteži, za katere ste dobri poznavalci fitnes naprav ter pripomočkov zagotovo že uspeli slišati.

Kettlebell je namreč posebna kroglasta utež, ki ima ročaj. Omogoča vam vadbo za razvoj moči. Tovrstna aktivnost je izjemno učinkovita, tudi zaradi preprostosti in prilagodljivosti. S pomočjo takšne uteži lahko izvajate na primer različne vrste poskokov, dvigov, zasukov, ne nazadnje te vrste uteži za fitnes lahko tudi mečete.

Večina od vaj, ki jih lahko izvajate z omenjeno vrsto uteži, je kompleksnih, sama tehnika vaj pa je zasnovana tako, da utež med prehajanjem iz začetnega v končni položaj giba povsem prosto niha. Utež je izdelana iz zelo mehkega materiala, napolnjena je z mešanico vode ter peska. Slednje pa zmanjšuje možnost poškodb – tako za ljudi kot tudi za samo podlago, na kateri vadite.

Še drugi izdelki za učinkovito vadbo v prodajalni Intersport

Intersport pa ni znan samo po bogati ponudbi raznovrstnih uteži, med katerimi so posebej priljubljene Kettlebell uteži, temveč vam ponuja še druge naprave in pripomočke, brez katerih ne boste mogli nikakor doseči enakih učinkov oziroma rezultatov.

Na voljo so vam na primer sobna kolesa, eliptični trenažerji, ne nazadnje tudi podloge, ki so dobrodošle skorajda pri vsaki vadbi. Odlična novica je tudi ta, da je fitnes oprema pri omenjenem ponudniku cenovno dostopna za vse, ne glede na to, da so na izdelkih vedno zapisana priznana imena proizvajalcev oziroma blagovnih znamk, kot je na primer Kettler.

Nalaganje…