Spodnje perilo in nogavice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 355

24   60  

Izdelki 1-24 od 355

24   60  

Počutje v oblačilih se začne s pravilno izbiro spodnjega perila

Marsikateri predstavnik moškega spola ima v svoji garderobi različne kose spodnjega perila. To je celo bolj pomembno, kot bi si morda mislili. Nekateri so mnenja, da je to naša druga koža, od katere je odvisno tudi naše počutje v vseh preostalih oblačilih.

Kadar iščete moška oblačila torej nikakor ne smete spregledati tudi ponudbo spodnjega perila za moške. Nič vam ne koristijo trendovske modne hlače, če pa vas spodnjice neprestano dražijo in vas spravljajo v slabo voljo.

Izbira moškega spodnjega perila je zelo pomembna

Večina moških ne razmišlja o izbiri spodnjega perila in to je velika napaka. Ne glede na to, ali je spodnje perilo moško ali žensko, je njegova pravilna izbira zelo pomembna. Moško spodnje perilo ohranja oblačila čista, saj absorbira znoj in telesne tekočine. Prav tako pa zmanjšuje trenje med kožo in hlačami.

Zato najbolj poceni moško spodnje perilo nikoli ni najboljša rešitev. Bolj pomembno je, da je spodnje perilo udobno in da ne draži kože. To dosežete z izbiro pravih materialov in osebnega sloga spodnjega perila, ki vam najbolj ustreza.

Udobno nošenje moškega spodnjega perila je odvisno od vrste tkanine

Moške spodnje majice in spodnje hlače so neprestano v stiku s kožo. Zato je pri nakupu spodnjega perila potrebno upoštevati vrsto tkanine, velikost in seveda namen. Vrsta tkanine je tista, ki določa kako trpežno in udobno je moško spodnje perilo.

Večinoma se za izdelavo spodnjega perila uporablja kombinacija bombaža in poliestra. Bombažno spodnje perilo je zračno, ne draži in je trpežno. V moških boksaricah pa zasledimo tudi svilo, flanelo in sintetične materiale. Izbira naravnih materialov je vsekakor najboljša izbira.

Izberite lasten osebno slog spodnjih hlač, ki vam najbolj ustreza

Med moškimi najbolj priljubljena izbira spodnjih hlač so boksarice in klasične moške spodnje hlače. Moške boksarice so kot nekakšne oprijete kratke hlače, pri čemer lahko izbirate med modeli, ki imajo elastiko nad pasom ali pod njim. Pri tem je pomembno, da boksarice spolovilom nudijo dovolj opore, zato so pogosta izbira za mnoge športne aktivnosti.

Klasične moške spodnjice so bolj primerne za nošenje pod elegantnimi hlačami in moškimi oblekami. Ne glede na to, kateri modeli so vam bolj pri srcu, za moške spodnje hlače že dolgo ni več nuja, da so v belih barvah. Ravno nasprotno. Vse bolj so priljubljene temne barve v kombinaciji z različnimi vzorci.

Spodnje perilo za posebne priložnosti in situacije

Danes je ponudba spodnjega perila za moške izjemno pestra. Lahko se odločite za poceni spodnje perilo, ki pa ni nujno, da je tudi kakovostno. Vsekakor pa cena ne bi smela biti tisti dejavnik, na podlagi katerega boste odločali. Veliko bolj pomemben je njegov namen.

Poleg klasičnega moškega spodnjega perila boste tako v ponudbi našli tudi termo spodnje perilo, ki je še posebej primerno za mrzle zimske dni. To vrsto spodnjega perila najpogosteje uporabljajo športniki za aktivnosti v ekstremnem mrazu. Med njimi so še posebej priljubljene moške dolge spodnje hlače in kompresijske hlače.

Nalaganje…