Otroški pohodni čevlji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 69

24   60  
 1. Salomon XA PRO V8 MID CSWP J, otroški pohodni čevlji, siva

  1 barva

  Salomon XA PRO V8 MID CSWP J, otroški pohodni čevlji, siva
  59,49 € 84,99 €
  i
  Prejšnja cena: 59,49 €
 2. McKinley ARVES MID J, otroški pohodni čevlji, črna

  2 barvi

  McKinley ARVES MID J, otroški pohodni čevlji, črna
  20,99 € 29,99 €
  i
  Prejšnja cena: 20,99 €
 3. adidas TERREX TRAILMAKER R.RDY K, pohodni čevlji, roza

  1 barva

  adidas TERREX TRAILMAKER R.RDY K, pohodni čevlji, roza
  55,99 € 79,99 €
  i
  Prejšnja cena: 55,99 €
 4. adidas TERREX TRAILMAKER R.RDY K, pohodni čevlji, črna

  1 barva

  adidas TERREX TRAILMAKER R.RDY K, pohodni čevlji, črna
  55,99 € 79,99 €
  i
  Prejšnja cena: 55,99 €

Izdelki 1-24 od 69

24   60  

Otroški pohodniški čevlji

Ko se odpravite v hribe, je kvalitetna obutev tisti del pohodniške opreme, ki poskrbi za udobje in varnost. To velja tako za odrasle kot tudi za otroke. Preden se lotimo nakupa, si moramo odgovoriti na nekaj vprašanj - kje, kako pogosto in po kakšnih terenih bomo hodili, v katerem letnem in v kakšnih vremenskih pogojih bomo hodili ... Seveda so otroški pohodniški čevlji so nekoliko prilagojeni anatomiji otroških stopal.

Opora in višina čevlja

Višina je tista lastnost pohodniških čevljev, ki omogoča dobro oporo. Seveda pa je ob tem dobro vedeti, kje bomo v glavnem hodili. Za sprehode po ravnem terenu so primerni nizki pohodniški čevlji. Če gremo v visokogorje, pa so bolj primerni visoki pohodniški čevlji. V res vročih poletnih dneh pa otrokom lahko namenite tudi pohodniške sandale, ki so zračni, hkrati pa na strateških točkah še vedno nudijo dovolj zaščite.

Podplat

V večini primerov so za pohodništvo primerni čevlji z grobo profiliranim podplatom, ki dobro grabijo na mehkejših podlagah. Zelo priporočljivo je tudi, da so iz kakovostne gume, ki deluje tudi v mokrih in vlažnih pogojih.

Čevlji za visokogorje imajo praviloma trši in bolj robusten podplat, medtem ko imajo modeli za sprehode in pohode po sredogorju bolj prožne podplate.

Bogata ponudba

V prodajalni Intersport so na voljo otroški pohodniški čevlji številnih svetovno priznanih znamk. Čevlji Salomon navdušujejo s svojo funkcionalno sodobnostjo. V zadnjem času so izjemno priljubljeni tudi otroški pohodniški čevlji adidas Terrex, ki navdušujejo s svojo robustno funkcionalnostjo. Čevlji McKinley pa ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Z novimi pohodniškimi čevlji se vam bodo otroci z veseljem pridružili na izletu v gore in hribe, kjer bodo skupaj z vami uživali v lepem vremenu in prekrasnih razgledih.

Nalaganje…