Otroške majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 390

24   60  

Izdelki 1-24 od 390

24   60  

Raznovrstne otroške majice poskrbijo za popolno udobje pri različnih aktivnostih

Če želimo, da so otroška oblačila praktična, je potrebno najprej pomisliti na namen njihove uporabe. In nič ni drugače, ko se odločate za nakup otroške majice. Ta je verjetno najbolj priljubljen kos oblačila med otroci, saj je vsestransko uporaben ob različnih priložnostih.

Majice za otroke niso le za poletje, ampak jih lahko otroci nosijo praktično skozi celo leto, poleg tega pa omogočajo neskončno mnogo kombinacij z drugimi kosi oblačili kot so na primer trenirke, kavbojke, kratke hlače in celo otroške hlače z naramnicami ter še mnogo drugega.

Brez majic za otroke si garderobe šolarja ne moremo predstavljati

Otroška majica in otroška obutev sta verjetno tista kosa oblačil, brez katerih si ne moremo predstavljati garderobe šolarja. Verjetno ga ni dneva v tednu, ko otrok ne bi imel na sebi enega izmed različnih modelov majic in obutve. Primerne so praktično za vse priložnosti, ki si jih lahko zamislite.

Otroška majica je izjemno praktična in predvsem udobna. Otroci jo lahko nosijo za igranje, za v šolo, za športne aktivnosti in številne druge priložnosti. Zaradi številnih barvnih kombinacij in potiskov smo prepričani, da boste našli popolno otroško majico za vašega otroka, ki bo zadovoljila njegovim željam in okusu. Na voljo so vam enotni barvni odtenki, lahko pa se odločite tudi med tistimi nekoliko bolj pisanimi. Seveda izbiro prilagodite tudi spolu otroka, saj so majice za deklice in dečke v različnih barvnih odtenkih.

Različni materiali otroških majic

Bolj kot zunanji videz pa je za starše pri izbiri otroških majic najbolj pomemben material. Od njega je odvisno predvsem vzdrževanje in pranje, prav tako pa udobje pri njihovem nošenju. Za otroško kožo so najboljše otroške majice za prosti čas iz bombaža, ki je prijeten na otip in prijazen do kože. Pri tem upoštevajte, da otroci majice nosijo z največjim veseljem, zato izbirajte izključno kakovostne in trpežne materiale.

Kratke majice za otroke, ki so namenjene športnim aktivnostim so običajno izdelane iz umetnih materialov. Ti se hitro sušijo in poskrbijo za odvajanje vlage. Zelo uporaben kos oblačila v poletju pa je tudi UV majica, ki je izdelana iz mešanice poliamida in elastana in na ta način zagotavlja zaščito pred UV žarki.

Otroške majice so primerne za vse letne čase

Dodatna prednost otroških majic je v tem, da jih lahko otroci nosijo praktično skozi celo leto. Glede na letni čas lahko izbiramo med otroškimi majicami s kratkim rokavom in dolgim rokavom. Otroške kratke majice so primerne za vroče poletne dni, medtem ko so majice z dolgimi rokavi primerne za nekoliko hladnejše jesenske dni.

Majice pa lahko otroci brez skrbi oblečejo tudi pozimi, saj preko njih lahko brez težav oblečejo še pulover, otroške jakne, bunde ali katerokoli drugo toplo oblačilo. Najbolj pomembno pri tem je, da se otroci v tem primeru še vedno dobro počutijo, saj jim takšno večplastno oblačenje omogoča, da posamezno plast oblačila slečejo, če jim je morda prevroče.

Nalaganje…