Nogometni dresi

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 44

Stran
24   60  
 1. Nike Y NK DF ACD21 DRIL TOP, dres o.nog klub, modra

  3 barve

  Nike Y NK DF ACD21 DRIL TOP, dres o.nog klub, modra
  27,99 € 34,99 €
  i
  Prejšnja cena: 27,99 €

Izdelki 1-24 od 44

Stran
24   60  

Nogometni dres je lahko odlično darilo za rojstni dan

Zagotovo poznate kar nekaj oseb, ki so strastni ljubitelji nogometa. Morda ste to tudi sami. Ena od možnosti je, da tovrstni šport samo navdušeno spremljate – preko televizijskega ekrana pa tudi v živo, po drugi strani pa morda tu in tam nogomet igrate ali ga celo profesionalno trenirate.

Če v kratkem vaš nogometni prijatelj praznuje rojstni dan in bi ga radi z darilom še posebej navdušili, je nogometni dres lahko prvovrstna ideja. A ker se nogometni dresi na trgu pojavljajo v nešteto različicah, izbira ne bo tako preprosta. Ker pa veste, za koga navija vaš bodoči obdarjenec, bo verjetno naloga za vas toliko bolj preprosta.

Dresi za nogomet se med seboj lahko razlikujejo v kar nekaj lastnostih. Prva je seveda velikost. Izbirate lahko med XS, S, M, L, XL in XLL velikostmi. Vsekakor je razlika med njimi tudi v sami kakovosti. Nogometni dresi kompleti so lahko povsem neuporabni, če bodo že samo po nekaj zavojih uporabe videti povsem grozno. Pomembno je torej, da izberete komplet za nogomet, ki bo izdelan iz dovolj kakovostnih materialov. Zbledela in oprana barva kompleta namreč ni najboljši način za učinkovito predstavljanje želene ekipe.

Funkcionalni dresi za nogomet

V specializiranih prodajalnah s športno opremo so na voljo nogometni dresu različnih vrst ter barvnih kombinacij. Izberite tisto barvno kombinacijo, ki seveda ustreza vaši ekipi. Pomembno pa je, da so vsi dresi kakovostni pa tudi kar se da funkcionalni. Namenjeni torej posebej za nogometaše.

Mimogrede posezite še po nekaterih pripomočkih, brez katerih pri tovrstnem športu preprosto ne gre. To so najmanj nogometne žoge ter ščitniki.

Nalaganje…