Pogosto zastavljena vprašanja

Nazaj na podporo

Naročila

Kako naročiti izdelek?

V spletni trgovini izberete izdelek, barvo in velikost izdelka in ga s klikom na gumb dodate v košarico.  S klikom na košarico ali na ikono vašega profila v spletni trgovini, se vam bo odprla stran s pregledom naročila izdelka. Izdelku lahko spremenite količino, jih izbrišete, v primeru da želite dodati nov izdelek, pa se lahko vrnete v želeno rubriko in izberete dodaten izdelek.  Ko je vaš izbor izdelkov zaključen, pri pregledu košarice pritisnite gumb za naslednji korak in na naslednjem koraku izberete način dostave in plačila, pri čemer izpolnite vsa obvezna polja. Po vnosu vseh podatkov s  klikom na gumb potrdite naročilo. V nekaj minutah boste na vaš elektronski naslov, ki ste ga zabeležili ob prijavi, prejeli pošto s pregledom naročila.

Ali se moram za nakup v spletni trgovini registrirati?

Za nakup v spletni trgovini, se ni obvezno registrirati. Nakup lahko opravite tudi kot neregistrirani uporabnik, pri čemer boste morali vpisati nekaj obveznih podatkov za oddajo in potrditev naročila. Kljub tej možnosti, vam priporočamo, da se za nakup registrirate. Tako boste ustvarili svoj profil v spletni trgovini, kjer vam bo na voljo zgodovina vaših naročil, ustvarite lahko svojo listo želenih izdelkov, ki jih boste morda kupili v prihodnosti, se prijavite na obveščanje o aktivnostih v spletni trgovini ipd.

Ali lahko spremljam dostavo paketa?

Da. Ko potrdite in oddate naročilo, boste v potrditvenim sporočilu prejeli tudi povezavo, preko katere boste lahko dostopali do podatkov o stanju vaše pošiljke.

Kako preklicati naročilo?

V kolikor ste potrdili naročilo in ste po elektronski pošti že prejeli potrditveno sporočilo, je naročilo mogoče preklicati le tako, da nas kontaktirate na  spletnatrgovina@intersport.si ali po telefonu na 080 80 99, nato bomo izpeljali postopek preklic naročila.

Kako lahko spremenim moje naročilo?

V kolikor ste potrdili naročilo in ste po elektronski pošti že prejeli potrditveno sporočila, naročila ni mogoče več spreminjati. V kolikor smatrate, da je prišlo do napake ali ste si morda premislili in bi želeli zamenjati, odstraniti ali dodati izdelke k vašemu naročilu, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti na spletnatrgovina@intersport.si ali po telefonu na 080 80 99, nato bomo izpeljali postopek preklic naročila.

Ali lahko spremenim naslov dostave po tem, ko sem že oddal naročilo?

Če ste po elektronski pošti že prejeli potrditveno sporočilo, naslova dostave sami več ne morete spreminjati.  Lahko pa to za vas za uredimo mi, vendar le v primeru, da nam boste to spremembo sporočili pravočasno, oz. še isti dan, ko ste prejeli potrditveno sporočilo. V tem primeru na kontaktirajte po elektronski pošti na spletnatrgovina@intersport.si.

Kako vem, ali je naročilo potrjeno?

Po potrditvi naročila preverite vašo elektronsko pošto, ki ste jo navedli ob naročilu izdelka, saj boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo. V kolikor sporočila ne prejmete, predlagamo, da preverite še predal ''Nezaželena pošta'', kamor lahko zaradi različnih omrežnih nastavitev ali nastavitev računalnika, usmeri sporočilo.  V kolikor potrditvenega sporočila ne najdete niti v tem predalu, nas kontaktirajte po elektronski pošti na spletnatrgovina@intersport.si ali po telefonu na 080 80 99.
V kolikor ste se za nakup v spletni trgovini registrirali, lahko vaša naročila pregledate v vašem uporabniškem računu, ki ste ga ustvarili za spletni nakup.

Kaj pomeni, da izdelka ni na zalogi?

To pomeni, da izdelka trenutno ni na voljo. V kolikor izdelka ne bo možno dobaviti, bo izdelek umaknjen iz ponudbe spletne trgovine. Če ste zainteresirani za nakup izdelka,  nas kontaktirajte in preverili bomo možnosti dobave oz. za vas poiskali podoben izdelek, ki bi vam morda ustrezal.

Ali lahko izdelke naročim preko podjetja oz. kot podjetje?

Da, izdelke lahko naročite tudi kot podjetje oz. pravna oseba. V procesu naročila na koraku izbire načina plačila v polje za podatke vpišete obvezne podatke podjetja. V primeru nakupa v imenu  podjetja, se zavezujete, da ste avtorizirana oseba, ki lahko opravi nakup v imenu podjetja in odgovarjate za vnesene podatke oz. jamčite, da so podatki pravilni. 

Kaj naj storim v primeru, da nisem prejel potrditvenega sporočila ob registraciji ali oddaji naročila?

V primeru, da v svoj e-poštni predal niste dobili potrditvenega sporočila ob registraciji v spletno trgovino ali ob oddaji naročila, vas prosimo, da preverite naslednje možnosti: 1. preverite predal Nezaželena pošta. 2. V kolikor uporabljate ponudnika e-pošte, ki avtomatsko sortira komercialna, navadna in sporočila socialnih omrežij (npr. Gmail), vas prosimo da v poštnem predalu »Prejeto« preverite še zavihek »Promocije«. 3. V kolikor ste v procesu registracije ali nakupa uporabili službeni e-naslov, lahko nastavitve strežnika v vašem podjetju preprečujejo prejemanje tovrstnih sporočil. V kolikor ni nič od navedenega in našega obvestila ne najdete, vas prosimo da se obrnete na kontaktni center Spletne trgovine Intersport.

Dostava

Kakšne možnosti dostave imam?

Pri naročilu izdelka v spletni trgovini, lahko izberete eno izmed naslednjih možnosti dostave:
a) dostava na naslov, ki ste ga navedli pri oddaji naročila
b) dostava ali prevzem artikla v prodajalnah Intersport.

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave za naročila v vrednosti do 50 EUR je 3,99 EUR (redna ali popoldanska dostava s Pošto Slovenije).
Izjema so paketi oz. izdelki, ki zaradi svojih mer, mase ali drugih posebnih značilnosti zahtevajo posebno obravnavo. Za te izjemne pošiljke je cena dostave zaračunana po trenutno veljavnem ceniku oz. se obračuna:
 • za tekalne steze, sobna kolesa, eliptične trenažerje in vadbene postaje, strošek dostave v višini 25 EUR;
 • za smuči za odrasle, strošek dostave v višini 10 EUR;
 • za kolesa za odrasle, strošek dostave v višini 15 EUR;
 • v kolikor izdelek prevzamete v prodajalni Intersport, ki ste jo izbrali v procesu naročila, je dostava v želeno prodajalno brezplačna.

Kakšen je povprečen rok dostave?

Predviden rok dostave za blago kupljeno v Spletni trgovini Intersport je 5 delovnih dni. Zaradi povečanega obsega naročil v času sezonskih znižanj, se lahko rok dostave podaljša na do 7 delovnih dni. Rok začne teči, ko je naročilo potrjeno s strani spletne trgovine oz. prvi delovni dan po oddaji naročila.

Kako do brezplačne dostave?

Če vrednost naročila presega znesek 50,00 EUR (z DDV), je poštnina brezplačna, razen v primeru izdelkov, ki zaradi svojih mer, mase ali drugih posebnih značilnosti zahtevajo posebno obravnavo (fitnes naprave in smuči za odrasle).
Druga možnost je, da si izdelek naročite v vam najbližjo prodajalno Intersport, kjer ga lahko prevzamete brez stroškov dostave.

Če naročim fitnes napravo ali kolo, bo izdelek dostavljen že sestavljen?

 • V primeru naročila fitnes naprave, bo naprava dostavljena nesestavljena. Napravi so priložena navodila za sestavo.
 • V primeru naročila kolesa, bo kolo dostavljeno sestavljeno, narejen bo tudi servis kolesa. Zaradi lažjega transporta, bo morda potrebno pričvrstiti krmilo in pedala pred prvo uporabo kolesa.
 • V primeru naročila smuči, boste prejeli smuči in vezi. Vezi niso nameščene, saj jih je potrebno namestiti glede na velikost smučarskega čevlja in težo uporabnika. Smuči z vezmi lahko dostavite v najbližjo prodajalno Intersport, kjer bomo opravili montažo vezi. S seboj prinesite smučarski čevelj, ki ga boste uporabljali s smučmi.

Kako dolgo me naročilo čaka v poslovalnici?

Ko je naročilo dostavljeno v želeno poslovalnico, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Paket vas bo v poslovalnici čakal 7 dni od dneva prejetja obvestila o prispelem paketu. V kolikor iz različnih razlogov paketa ne boste mogli prevzeti v tem roku oz. potrebujete daljši rok, nam to sporočite na spletnatrgovina@intersport.si ali po telefonu na 080 80 99 oz. pokličete lahko neposredno v poslovalnico, kjer boste paket prevzeli.

Vse, kar moreš vedeti o dostavi na dom

V primeru, da naročite dostavo izdelka na dom in:
 • ste izdelek že plačali, vendar vas ob dostavi izdelka ni doma, vam dostavljavec v nabiralniku pusti obvestilo, na katerem bo navedeno, kje in v kakšnem časovnem roku lahko izdelke prevzamete.
 • izdelkov še niste plačali:
  a) in ste v času dostave doma, boste dostavljavcu paket plačali z gotovino ob dostavi, pri čemer si dostavljavec zaračuna provizijo v višini 1,05 EUR(z DDV) za zneske do 1000,00 EUR (z DDV), za zneske nad 1000,00 EUR (z DDV) pa znaša provizija 5,36 EUR (z DDV).
  b) in vas v času dostave ni doma, vam bo dostavljavec v poštnem nabiralniku pustil obvestilo, na katerem bo navedeno, kje in v kakšnem časovnem roku lahko izdelek prevzamete. Znesek paketa boste v tem primeru poravnali ob prevzemu na Pošti, pri čemer si Pošta Slovenije pridružuje pravico do provizije, ki jo obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
V primeru naročila kolesa za odrasle ali fitnes naprav (tekalne steze, sobnega koelsa, eliptičnega trenažerja in veslača) plačilo ob povzetju ni mogoče. Plačilo v tem primeru opravite s kreditno kartico, plačilo pa je možno opraviti tudi po predračunu. V tem primeru v procesu nakupa izberite možnost plačila po povzetju, nato pa boste po oddanem naročilu iz spletne trgovine po elektronski pošti prejeli predračun z vsemi potrebnimi podatki. 

Plačila

Kakšni so možni načini plačevanje v spletni trgovini?

V spletni trgovini Intersport vam omogočamo naslednje načine plačila:payments-support
 • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard,
  EuroCard, Visa, Maestro, Diners;
 • Plačilo po predračunu z nakazilom na TRR ponudnika
  (za višino provizije ob plačilu povprašajte pri banki,
  pri kateri boste izvedli nakazilo);
 • Plačilo preko plačilnega sistema Paypal;
 • Plačilo ob prevzemu v trgovini;
 • Plačilo s kreditnimi karticami.

S katerimi kreditnimi karticami lahko plačujem v spletni trgovini intersport?

V spletni trgovini Intersport lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners.

A lahko naročene izdelke plačam ob prevzemu? Na kakšne načine?

Ob prevzemu naročila v prodajalni Intersport, lahko naročilo poravnate za gotovino ali s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners ali vašo Pilka kartico. Ob plačilu blaga ob dostavi na dom, lahko naročilo poravnate z gotovino (priporočljivo je imeti prirpavljen točen znesek), pri čemer si dostavljavec, Pošta Slovenije, zaračunava provizijo, in sicer 1,05 EUR(z DDV) za zneske do 1000,00 EUR (z DDV), za zneske nad 1000,00 EUR (z DDV) pa znaša provizija 5,36 EUR (z DDV).
V kolikor vas ob dostavi paketa ni doma. boste znesek paketa v tem primeru poravnali ob prevzemu na Pošti, pri čemer si Pošta Slovenije pridružuje pravico do provizije, ki jo obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Ali je nakup v spletni trgovini varen?

Nakup v spletni trgovini Intersport je varen. Za plačevanje v spletni trgovini Intersport uporaljamo plačilni sistem WSpay, ki nudi najvišje standarde zaščite in zasebnosti podatkov, 3D zaščita pa zagotavlja varno plačevanje na spletu. Številke kreditnih kartic se ne hranijo, njihov vpis pa je zaščiten z enkripcijo.

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

* Podatek, označen z zvezdico, je obvezen.

Z uporabo spletnega kontaktnega obrazca uporabnik spletne strani soglaša, da INTERSPORT ISI, d.o.o. uporabi posredovane osebne podatke za odgovor uporabniku (npr. ime in e-mail naslov, tel. št., ki jih uporabnik navede).

Več o tem

Nalaganje…