Moške majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 1055

24   60  

Izdelki 1-24 od 1055

24   60  

Moška majica je najbolj vsakdanji kos oblačila

Moška moda je vse bolj privlačna in mikavna. Zato tudi moška oblačila niso več dolgočasna, ampak so izdelana iz različnih materialov, v najzanimivejših modnih krojih in barvnih kombinacijah. Seveda pa pri tem ni zanemarjena tudi njihova funkcionalnost.

Ta je še vedno na prvem mestu, ko se je potrebno odločiti za nakup prave moške majice, ne glede na to, ali gre za moške majice z dolgimi rokavi ali s kratkimi. V obeh primerih se je potrebno najprej vprašati, ob kakšnih priložnostih jih boste oblekli.

Moške majice so moden kos oblačila za vse priložnosti

Če dobro pomislimo, kateri kos oblačila najpogosteje oblečemo, so to zagotovo različne majice. Moške majice so prijeten vsakdanji kos oblačila za nošenje doma prav tako pa so primerne tudi za druge posebne priložnosti.

Moške majice s kratkimi rokavi in moške majice z dolgimi rokavi so moden kos oblačila, ki jih lahko moški nosijo ob vsakodnevnih opravkih, na delu ali pa za nakupovanje. V tem primeru je seveda bolje izbirati majice, ki so izdelane iz naravnega bombaža. Ta zagotavlja udobje in prijeten, eleganten ter športen videz.

Majice za športne aktivnosti so izdelane iz posebnih materialov

Dejstvo je, da je najboljša majica tista, v kateri se najbolje počutite, ne glede na to, kaj počnete. Kadar izbirate majico za športne aktivnosti, pa je potreben biti pri njeni izbiri toliko bolj previden. Moške majice za tek in druge športne aktivnosti so na primer izdelane iz umetnih materialov, ki se hitro sušijo.

Med moškimi so zelo priljubljene Adidas majice. S skrbno izbranimi materiali poskrbijo, da med aktivnostjo ostanete suhi, nekoliko elastana v njih pa zagotavlja dodatno udobje. Ploski šivi so zelo pomemben dejavnik, če iščete kratke majice za tek, saj med tekom zmanjšujejo trenje med kožo in majico. Kot dodatek pa so zelo koristni odsevni deli na majici, ki poskrbijo, da boste dobro vidni tudi v mraku.

Za aktivnosti v hribih oblecite kvalitetne moške majice za pohodništvo

Hoja v hribe je sicer zelo prijetna, a je potrebno ob tovrstnih aktivnostih poskrbeti tudi za varnost in dodatno zaščito. Izbira primernih oblačil je zato ključnega pomena. Moške majice z dolgimi rokavi so za pohod v hribe nekaj povsem običajnega, lahko pa se odločite tudi za kratke majice.

Za moške majice, ki so primerne za pohodništvo je značilno, da so izdelane iz lahkega material, ki se hitro suši in dobro diha. Običajno so materiali obdelani z antibakterijsko zaščito, ki preprečuje neprijeten vonj.

Nalaganje…