Trendi

Praznično obdarovanje je tik pred vrati in če ste med tistimi zamudniki, ki v zadnjem trenutku iščejo darila, potem je ta članek kot nalašč za vas. Ne glede na to, ali iščete darilo za vaše najmlajše, prijatelje ali družinske člane, vam bodo naši predlogi zagotovo olajšali izbiro.

Visoka cena ni merilo, da je darilo tisto pravo. Pravi pomen darila se skriva v premišljenosti in trudu, ki je bilo vloženo v izbor darila in ne v njegovi denarni vrednosti. Prava vrednost darila se skriva v čustvih tistega, ki darilo podarja in v veselju, ki ga prinaša obdarovancu. Pomembno je torej, da darilo nariše nasmeh na obraz in ne, da zapravimo veliko denarja, da osebi pokažemo, kako zelo radi jo imamo.

Za vas smo pripravili seznam izvirnih in uporabnih daril v različnih cenovnih razponih. Z njimi boste v nekaj klikih napolnili vaše darilne vrečke in dragoceni čas preživeli v družbi tistih, katerim darila podarjate – ta pa je neprecenljiv.

Darila do vrednosti 20 EUR

Da nekomu podarite edinstveno darilo, ne potrebujete veliko denarja. Vse, kar potrebujete, je le nekaj izvirnih idej in prepričani smo, da se bo vašega darila razveselil prav vsak obdarovanec.

V kategoriji daril do 20 EUR so odlična izbira tople rokavice in kape, planinski dnevnik ali pa priročna denarnica.

Darila do vrednosti 50 EUR

Darila v vrednosti do 50 EUR so lahko izjemno uporabna, njihova izbira pa je še bolj pestra. Za 50 EUR lahko brez težav poiščete darilo, za katerega ste prepričani, da se na njem ne bo nabiral prah, temveč ga bo obdarovanec z veseljem uporabljal.

Odlična ideja za darilo do 50 EUR so različne klubske majice, hlače in drugi dodatki z logotipi Dallas Mavericks, Juventus in Real Madrid. Prav tako pa lahko za to vrednost dobite še ogromno drugih kakovostnih izdelkov, kot so na primer termo steklenica, nogavice, žoga, buff, podloga za vadbo, rolka, nahrbtniki in otroška naglavna svetilka.

Camelbak MULTIBEV VACUUM INOX

Adidas REAL DNA TEE

Buff ECOSTRETCH BEANIE

Darila do vrednosti 100 EUR

Pri izbiri daril je prav tako pomembno, da vlagate v čim bolj kakovostne kose. Če ste za svojega obdarovanca našli dražje darilo in kakovost upravičuje ceno, je to odlična izbira, saj mu bo darilo dlje časa služilo.

Če niste omejeni s proračunom ali pa želite svojim najbližjim resnično podariti uporabno in kakovostno darilo, potem boste v kategoriji daril do 100 EUR zagotovo našli primeren izdelek. Za to vrednost lahko dobite izdelke, kot so replike različnih dresov (kolesarskih, košarkarskih, nogometnih), drsalke, rolerji, pohodne palice in naglavna svetilka. Odlična ideja za darilo za otroke pa so zagotovo sanke, pikado, smučarska čelada z očali, otroške krplje, skiroji in poganjalci.

Nike Dri-FIT NBA SJ Luka Dončić

Bohemia DAVOS LETVE

Chillafish BMXIE 2

Darila nad 100 EUR

Kadar obdarovanje izkoristite za nakup kakovostnih daril, za katere ste prepričani, da jih obdarovanec resnično potrebuje in ste zato pripravljeni odšteti tudi nekoliko več denarja, potem preverite ponudbo daril nad 100 EUR. Odlična ideja za nakup so lahko krplje, športna ura, grelni vložki za smučarske čevlje, miza za namizni tenis, kolo in e-skiro.

Ko izbirate primerno darilo, imejte vedno v mislih, da so najboljša darila tista, ki jasno pokažejo, da so bila izbrana z mislijo na obdarovanca. Ne glede na to, ali boste podarili darilo za 20 ali 100 EUR, naj bo nekaj, kar bo prejemnik z veseljem uporabljal, predvsem pa naj bo podarjeno iz srca.